Σακίρα – Ζιζέλ: Σε δείπνο μαζί με τα παιδιά τους στο Μαϊάμι

393

shakira_gisele

Η διάσημη τραγουδίστρια και το σούπερ μόντελ χωρίσανε πρόσφατα μετά από πολυετείς γάμους με σταρ αθλητές

 

Η Σακίρα και η Ζιζέλ Μπούντχεν εντοπίστηκαν την Τρίτη να τρώνε στο εστιατόριο «Makoto» στο Μαϊάμι. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και το σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία συνοδευόντουσαν από τα παιδιά τους, τον Σάσα και Μίλα και τη Βίβιαν και Μπένζαμιν, αντίστοιχα.

 

Σύμφωνα με το TMZ, η Ζιζέλ έφτασε στο σούσι εστιατόριο γύρω στις 7:15 μ.μ., ενώ η Σακίρα έφτασε περίπου 10 λεπτά αργότερα. Μόλις μπήκαν μέσα, παρήγγειλαν μια ποικιλία από ρολά, hamachi και σαλάτες.

Οι δύο σταρ έχουν περισσότερα κοινά απ’ ότι θα νόμιζε κανείς. Πέρα από τη νοτιοαμερικάνικη καταγωγή και τη μεγάλη φήμη, οι διάσημες γυναίκες ήταν επίσης σε σχέσεις υψηλού προφίλ με δύο από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες αθλητές του κόσμου. Ο Ζεράρ Πικέ ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έπαιζε για πολλά χρόνια στη Μπαρτσελόνα, ενώ ο Τομ Μπρέιντι μόλις αποσύρθηκε από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, στο οποίο θεωρείται ένας από τους καλύτερους που έχουν παίξει ποτέ το σπορ.

Τόσο η Σακίρα όσο και η Ζιζέλ χωρίσανε πολύ πρόσφατα από τους άντρες τους μετά από 11 και 13 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, αντίστοιχα.
Επομένως, ίσως αυτές οι ομοιότητες που συνδέουν τις δύο γυναίκες να είναι η αρχή μιας καλής φιλίας.