Ρόδος: Βιασμός 15χρονης από συνομήλικό της – Γνωρίστηκαν μέσω Tinder

227

viasmos87344902

Ο ανήλικος την ακινητοποίησε και τη βίασε, όταν εκείνη αρνήθηκε την ερωτική συνεύρεση

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μία 15χρονη κοπέλα στη Ρόδο από συνομήλικό της, τον οποίο γνώρισε μέσω της πλατφόρμας «Tinder».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του dimokratiki.gr, το πρωί της Κυριακής (10/09), μία 15χρονη Σουηδέζα κατήγγειλε ότι αργά την προηγούμενη νύχτα (02.00 π.μ.)  έπεσε θύμα βιασμού από συνομήλικό της, επίσης σουηδικής καταγωγής, εντός του δωματίου του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η ανήλικη.

Εξεταζόμενη, παρουσία ψυχολόγου, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκαν αρχικά μέσω της εφαρμογής «Τinder». Ανέφερε πως την 8η και 9η Σεπτεμβρίου 2023 ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, δεν του έδωσε την ρητή συγκατάθεσή της, χωρίς όμως και να του εκφράσει ότι δεν επιθυμούσε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Στη συνέχεια της κατάθεσής της, ισχυρίστηκε ότι τα ξημερώματα  της 10ης Σεπτεμβρίου, ενώ κοιμόντουσαν μαζί στο δωμάτιό της κοπέλας, κάποια στιγμή το αγόρι ξύπνησε και επιδίωξε την σεξουαλική  επαφή, ωστόσο μόλις του είπε «όχι», εκείνος της ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς τη θέλησή της.

Ύστερα από την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η συνομήλικη ομοεθνής του ζχηματίστηκε δικογραφία  αυτόφωρης διαδικασίας εις βάρος του 15χρονου Σουηδού. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο κατηγορούμενος, τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν. Ο ανήλικος που κατηγορείται για βιασμό στην απολογία του, παρουσία ψυχολόγου και του πατέρα του, δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες που αποδίδονται σε βάρος του και επέμενε πως η συνομήλική του κοπέλα ήρθε με την συναίνεση της σε επαφή μαζί του.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.