Ραμόνα Βλαντή: «Ούτε η Καγιά είναι fashion expert, ούτε η Παπαγεωργίου, ούτε η Χατζηπαντελή»

170

ramona__blanti387_

«Τα βάζει όλα πάνω της, την Άρτα και τα Γιάννενα» συνέχισε για την Σοφία Χατζηπαντελή –

Για την παρουσίαση του «Shopping Star», το «My Style Rocks» και τη Σοφία Χατζηπαντελή, μίλησε η Ραμόνα Βλαντή σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Happy Day».

«Δεν έχω έπαρση, έχω αυτοπεποίθηση. Μόνο για τη δουλειά μου μιλάω, ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου, δουλεύω πάρα πολύ και όταν έχει να κάνει με ένα τέτοιο κόνσεπτ το ξέρω καλά και είμαι και τηλεοπτική» είπε αρχικά.

«Μπορεί να μην με επέλεξαν για τη γλώσσα, μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει πιο καλές διασυνδέσεις. Έχει την Έλενα Χριστοπούλου από πίσω, εγώ τα παλεύω όλα μόνη μου. Είναι άξια για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Σίγουρα θα γίνουν συγκρίσεις, μα και αυτές το θέλουν. Πιστεύω θα τα πάει μια χαρά η Ηλιάνα, μη σου πω και καλύτερα από τη Βίκυ Καγιά, γιατί τσιρίζει λιγότερο» δήλωσε στη συνέχεια για την παρουσίαση του «Shopping Star».

 

«Κι αυτή την ονόμασαν fashion expert, από πού κι ως πού και γιατί; Ούτε η Βίκυ Καγιά είναι fashion expert, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Σοφία Χατζηπαντελή. Τα βάζει όλα πάνω της, την Άρτα και τα Γιάννενα και έχουν όλες στυλίστες από πίσω. Βέβαια, έχουν προσωπικότητα, πέρα από τα φρύδια γιατί κι αυτό κλεμμένο είναι για να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους, γιατί δεν έχει κάτι άλλο» σχολίασε για τη Σοφία Χατζηπαντελή στο «My Style Rocks».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ