Ραμόνα Βλαντή: «Μην ακούω ότι η Καγιά είναι άνθρωπος της μόδας»

363

Ραμόνα Βλαντή: «Έχω φτιάξει το στήθος μου γιατί δεν είχα σχεδόν καθόλου» |  tempo24.news

Ενώ για τη Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε πως «δεν είναι μοντέλο είναι character, είναι αντιγραφή της Φρίντα Κάλο, δεν έπεσα και από τον καναπέ»  – Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», στην οποία σχολίασε το GNTM, τις bloggers, ενώ άσκησε οξύτατη κριτική στη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Βίκυ Καγιά.

«Θα δείξει πώς θα πάει το GNTM, τον κύριο Σοφρωνίου δεν τον ξέρω προσωπικά. Τη δουλειά του coach πρέπει να την κάνει η Χριστοπούλου ή η Βίκυ Κουλιανού. Γιατί άραγε δεν βλέπεις στο GNTM την Κουλιανού και την Κουντουρά; Γιατί έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και οι άλλες έχουν κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα στο σαλόνι τους», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε τις bloggers, λέγοντας: «Οι bloggers είναι κρεμάστρες, ήθελαν να γίνουν μοντέλα χωρίς προσόντα, σε όλα τα events παίρνουν έτοιμα σύνολα και τα φωτογραφίζουν πολύ ωραία».

Αναφορικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Βίκυ Καγιά, η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε:

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο είναι character, είναι αντιγραφή της Φρίντα Κάλο, δεν έπεσα και από τον καναπέ. Πριν 3 χρόνια λέγαμε, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, και είναι πλαστική, όταν βλέπω πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες δεν είναι πρότυπο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Μην ακούω ότι η Καγιά είναι άνθρωπος της μόδας. Οι άνθρωποι της μόδας δεν φορούν απομιμήσεις one to one, δεν υποστηρίζουν τις μαϊμού τσάντες. Η Καγιά είναι παρουσιάστρια σταρ και όχι fashion something».

«Η Ισμήνη δεν θα μου λείψει, δεν θυμάμαι καν την ύπαρξή της», είπε ακόμα και στη συνέχεια μίλησε για το My Style Rocks, στο οποίο συμμετείχε: «Παρουσιάστρια του My style rocks θα ήθελα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θεωρώ ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια στο My style rocks δε μου αρέσουν, φοράνε ρούχα που περνάς με αναπτήρα και γίνονται φλαμπέ. Δεν πάνε κορίτσια που αγαπούν πραγματικά τη μόδα».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα