Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Viral η γκάφα του στα BAFTA – Χαρακτήρισε «διασκεδαστική» μια ταινία που δείχνει βιασμό

132

WILLIAM_BAFTAΤον γύρο του διαδικτύου κάνει η συνομιλία του με τη Μία ΜακΚένα Μπρους που υποδύεται ηρωίδα που υφίσταται βιασμό στο δράμα «How to Have Sex»

Τα βραβεία BAFTA ολοκληρώθηκαν και μια φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τέσσερις γυναίκες ηθοποιούς, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

O πρίγκιπας της Ουαλίας παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων κινηματογράφου, ως πρόεδρος της διοργάνωσης και έγινε viral κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με διάφορους ηθοποιούς.

Όταν προσέγγισε τη Μία ΜακΚένα Μπρους, η οποία πρωταγωνιστούσε στο δράμα «How to Have Sex» και κέρδισε βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της, της είπε ότι η ταινία έδειχνε «πολύ διασκεδαστική» έχοντας εκτεθεί μιας και φάνηκε ότι δεν έχει ιδέα για το την κατάληξη της κεντρικής ηρωίδας του φιλμ, που υφίσταται βιασμό.

«Νομίζω ότι φάνηκε να διασκεδάζατε πολύ σε όλη τη διάρκεια» είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην ηθοποιό και έγινε viral στο Twitter.

Η σύνοψη του «How to Have Sex»
Τρεις έφηβες, η Τάρα, η Σκάι και η Εμ, καταφθάνουν στα Μάλια για τις πιο επικές διακοπές της ζωής τους, το ταξίδι που κάνει κάθε Βρετανός έφηβος στο κατώφλι της ενηλικίωσης. Η Τάρα είναι σε προσωπική αποστολή να κάνει για πρώτη φορά σεξ, ενώ οι κολλητές της προκαλούν το χάος γύρω της. Στο νησί, εκείνη βιάζεται από έναν συμπατριώτη της επίσης τουρίστα.

Δείτε τα σχόλια στο Twitter