Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να σταματήσουν τον «πόλεμο» στο Μπάκιγχαμ

254

sussex1

Οι Σάσεξ συνειδητοποιούν ότι η κοινή γνώμη έχει βαρεθεί να ακούει την… γκρίνια τους – Η μονομερής «ανακωχή» αναμένεται ότι θα ανακουφίσει τη βρετανική μοναρχία

Τέλος στον «πόλεμο» με τα βρετανικά βασιλικά ανάκτορα αποφάσισε να βάλει το ζεύγος Σάσεξ, όσο κι αν ακούγεται περίεργο.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «The Sun», επικαλούμενη πηγές από το κοντινό περιβάλλον του κοκκινομάλλη Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Χάρι και Μέγκαν σκέφθηκαν ότι πρέπει να σταματήσουν τις δριμύτατες επιθέσεις σε βάρος μελών του Μπάκιγχαμ, ύστερα από τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι συνεντεύξεις τους όχι μόνο στην πάπισσα της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά και σε εκπομπές τους στο Netflix όπως επίσης και τα απομνημονεύματα του δευτερότοκου γιου του βασιλιά Καρόλου, υπό τον τίτλο «Spare» (Ρεζέρβα).

Αν πράγματι ισχύουν οι πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, αυτό θα είναι μεγάλη ανακούφιση για το Παλάτι και τα μέλη του.

Ειδικά για τον πατέρα του Χάρι, βασιλιά Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα όπως επίσης και για τον αδερφό του Ουίλιαμ, πρίγκιπα της Ουαλίας, και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

Τα κακεντρεχή σχόλια των «ανταρτών των βρετανικών ανακτόρων» είχαν φέρει σε δεινή θέση το Μπάκιγχαμ αμαυρώνοντας ταυτόχρονα την εικόνα του Στέμματος.

Έχουν περάσει 1.240 ημέρες από το «Megxit», όταν το ζευγάρι αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2020 να κόψει τον «ομφάλιο λώρο» με τα Ανάκτορα και να μετακομίσει στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ξέμειναν από… υλικό

Οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Τhe Sun» ισχυρίζονται ότι το ζεύγος Σάσεξ ξέμεινε από… υλικό, δεν έχει δηλαδή κάτι άλλο να καταλογίσει στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Επιπλέον, Χάρι και Μέγκαν συνειδητοποίησαν ότι «θάβοντας» συνεχώς το Μπάκιγχαμ, η κοινή γνώμη έχει βαρεθεί να ακούει την γκρίνια τους.

«Αυτή η περίοδος της ζωής τους (στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ) έχει τελειώσει – καθώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πουν», υποστηρίζει έμπιστος συνεργάτης του ζευγαριού στη βρετανική εφημερίδα.