Πρέβεζα: Για εκρήξεις ΑΤΜ σε Πεταλίδι Μεσσήνης και Ανδραβίδα ψάχνουν τους ληστές των 100.000 ευρώ

182

Μετά το χτύπημα που τους έδωσε 100.000 ευρώ, έβαλαν βόμβα και σε δεύτερο ΑΤΜ

Μόλις μια ώρα αφ’ ότου ανατίναξαν το ΑΤΜ τράπεζας στον Λούρο της Πρέβεζας από το οποίο φέρονται να άρπαξαν γύρω στα 100.000 ευρώ, τα ξημερώματα της Τρίτης, τα μέλη της ίδιας σπείρας επιχείρησαν να “χτυπήσουν” και άλλο ένα ΑΤΜ στην Πάλαιρο του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας!

Η νέα απόπειρα έγινε στις 4.20΄, δηλαδή 55 λεπτά μετά την έκρηξη στο Λούρο που έγινε στις 3.15΄ τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν έναν παρόμοιο εκρηκτικό μηχανισμό στο πίσω τμήμα του ΑΤΜ που βρίσκεται στην παραλία της περιοχής, αλλά δεν κατάφεραν να το ανατινάξουν και να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Πάντως, κατάφεραν να διαφύγουν ανενόχλητοι, καθώς τα ίχνη τους δεν εντοπίστηκαν από τις έρευνες για τον εντοπισμό τους που επεκτάθηκαν σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Προανάκριση για τη νέα αυτή υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αγρινίου, η οποία συνεργάζεται με όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες της δυτικής Ελλάδας, που αποτελεί το πεδίο δράσης των κακοποιών.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η ίδια σπείρα να είχε ανατινάξει τα ΑΤΜ στο Πεταλίδι Μεσσήνης και την Ανδραβίδα, ενώ στο Αίγιο οι κακοποιοί δεν πρόλαβαν να προκαλέσουν έκρηξη καθώς αντάλλαξαν πυρά με αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή, στις 14 Οκτωβρίου.