Πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση στα νησιά – Από 18 Μαΐου η μετακίνηση στην επαρχία

571

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακίνηση στην επαρχία αναμένεται να επιτραπεί από τις 18 Μαΐου, ενώ περιμένουμε ανακοινώσεις για τα νησιά.

Από τις 18 Μαΐου αναμένεται να επιτραπεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακίνηση προς την επαρχία, όχι όμως και στα νησιά, πράγμα που αναμένεται να γίνει μετά την 1η Ιουνίου. Αυτή θα είναι εκτός απροόπτου η μία από τις κρίσιμες ημερομηνίες που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του αποψινού διαγγέλματός του.

Στις 4 Μαΐου θα ανοίξουν μικρά μαγαζιά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και κατάργηση του 13033 . Στα μέσα Μαΐου πλήρης λειτουργία των μέσων μεταφοράς, διαμόρφωση ωραρίου προσέλευσης των δημοσιών υπαλλήλων στις εργασίες του, θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, οι λειτουργίες στις εκκλησίες θα γίνονται παρουσία πιστών και θα επιτραπούν οι εσωτερικές πτήσεις

Από 1η Ιουνίου ανοίγουν καφετέριες, και εστιατόρια με την χρησιμοποίηση μόνο των εξωτερικών χώρων, αλλά και τα ξενοδοχεία 12μηνης διάρκειας, ομαδική άθληση και οργανωμένες παραλίες.