Πολεμικό Ναυτικό: Τέλος στα σενάρια βάζει ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας – Πώς το όνειρο ζωής μετατράπηκε σε εφιάλτη

345

Πολεμικό Ναυτικό: Τέλος στα σενάρια βάζει ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας – Πώς το όνειρο ζωής μετατράπηκε σε εφιάλτη

«Κανένα από τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύει»

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού, με τα σενάρια για τα αίτια του να οργιάζουν. Τέλος σε όλη τη φημολογία που έχει κατακλύσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ώρες θέλησε να βάλει ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας που «έσβησε» ξαφνικά στο πλαίσιο καλοκαιρινού ταξιδιού πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού, τοποθετήθηκε για τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με τον θάνατο της 19χρονης κοπέλας.

«Κανένα από τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύει. Δεν ξέρει κανείς τίποτα μέχρι στιγμής. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι οι γονείς δεν ξέρουμε τίποτα» ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο πατέρας της.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η αγωνία στην οικογένεια της αδικοχαμένης ναυτικής δοκίμου χτυπά κόκκινο, καθώς αναζητούνται απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας.

Υπενθυμίζεται ότι με τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού, οι γονείς της 19χρονης ταξίδεψαν αστραπιαία στη Νάπολη, όπως αποκαλύπτει συνάδελφος του πατέρα στο νοσοκομείο Λάρισας.

«Ήταν μέσα στην αγωνία. Απλά μου είπε ότι φεύγω κατευθείαν για Ιταλία. Δουλεύαμε μαζί και έφυγε από τη δουλειά και πήγε στην Ιταλία» είπε χαρακτηριστικά.

Δύο στρατιωτικοί γιατροί αλλά και άνθρωπος από το προξενείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στη γειτονική χώρα στο πλευρό των συντετριμμένων γονιών.

Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν το αίτιο του θανάτου ούτε μπορούν να καταλήξουν κάπου.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr