Ποια είναι η Βασιλική Σαλαμπάση που παντρεύεται ο Λούκας Γιώρκας

224

salampasi-giorkas

Ο τραγουδιστής θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγη ώρα στην Κύπρο

Ο Λούκας Γιώρκας την Κυριακή 4 Ιουνίου, θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση στην Κύπρο.

Πριν λίγη ώρα, ανέβηκε κι ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την προετοιμασία του γαμπρού στο πατρικό του στη Λάρνακα, με το παραδοσιακό στόλισμα με βιολί και λαούτο.

Ο γνωστός τραγουδιστής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του πριν δύο χρόνια μέσω κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

salampasi_2
salampasi-42_3

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 28 ετών και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον τραγουδιστή κράτησαν από την πρώτη στιγμή χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ωστόσο δεν την έκρυψαν ποτέ. Ο Λούκας Γιώρκας ταξίδευε συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Πριν μερικές ημέρες, η νεαρή δικηγόρος είχε ανεβάσει ένα στιγμιότυπο από την πρόβα νυφικού της στην Κύπρο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

salampasi432

O Λούκας Γιώρκας το περασμένο Πάσχα ζήτησε από τη Βασιλική Σαλαμπάση να τον παντρευτεί και εκείνη είπε αμέσως το «ναι». Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είχε συναντήσει τότε τον τραγουδιστή στα γυρίσματα του νέου του τραγουδιού και εκείνος είχε σχολιάσει σχετικά:

«Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, δημιουργική και σχεδιάζουμε με τη σύντροφό μου τα επόμενα βήματα. Θεωρώ ότι το πλήρωμα του χρόνου για οτιδήποτε έρχεται και θέλω να εύχομαι στον εαυτό μου να είναι κοντά το δικό μας. Δεν σκοπεύω να βγω με τηλεβόα και να ανακοινώσω τον γάμο μου αλλά δε θα τον κάνω και μυστικά. Ένα χαρμόσυνο γεγονός μυστικά δεν γίνεται».

202110022035500_8823_LOYKAS_GIORKAS_VASILIKI_2192021

«Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα στον γκρεμό»
Στα μέσα Μαΐου, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, δεν έχω άγχος. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, όπως συνηθίζεται. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό κάτω. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Θα είναι ανοιχτός. Σίγουρα δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου κάποιο μικρόφωνο μπροστά μου εκείνη τη μέρα γιατί δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Θα με στεναχωρούσε αφάνταστα».

1460_LOYKAS_GIORKAS_VASILIKI_SALAMPASI_15122022__1_


Φωτογραφίες: NDPPHOTO