Ποια είναι η Ινδή που συνόδευσε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στις Κάννες

272

dicaprio-mak

Η Νατάσα Πουναουάλα είχε συναντηθεί ξανά για δείπνο με τον ηθοποιό τον Φεβρουάριο

Νατάσα Πουναουάλα έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί στις Κάννες, όπου και έδωσε το παρών.

Σύμφωνα με ειδήσεις, η Ινδή επιχειρηματυίας εθεάθη να συνομιλεί με πολλά διάσημα ονόματα της σόομπιζ, ενώ ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να φεύγει από το ξενοδοχείο Martinez με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

SPL7349923_012

Όπως ήταν φυσικό, δεν άργησαν να προκύψουν δημοσιεύματα που μιλούν για ένα πιθανό φλερτ. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν «προϊστορία», αφού κατά τα τέλη του Φλεβάρη εθεάθησαν ξανά μαζί να απολαμβάνουν το δείπνο τους.

SPL7349923_020
SPL7349923_016

Ωστόσο, λέγεται πως οι δυο τους έχουν απλώς μια στενή φιλία, ενώ η Νατάσα Πουναουάλα είναι παντρεμένη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του «Serum Institute», Adar Poonawalla.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει κάτι περισσότερο από φιλία μεταξύ αυτής και του Λίο», ανέφερε σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Ποια είναι η Νατάσα Πουναουάλα

Η Νατάσα Πουναουάλα είναι Ινδή επιχειρηματίας, πρόεδρος του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Villoo Poonawalla», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας του συζύγου της, Βίλλοου.

SPL7349923_010

Επιπλέον, αποτελεί εκτελεστική διευθύντρια του Ινστιτούτου «Serum» της Ινδίας, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής εμβολίων στον κόσμο.

Γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1981 και μεγάλωσε στο Pune της Ινδίας. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Savitribai Phule Pune. Το 2004 έκανε μεταπτυχιακό στο London School of Economics.

SPL7349923_022

Το 2006 παντρεύτηκε τον Ινδό επιχειρηματία και διευθύνοντα σύμβουλο του «Serum», Adar Poonawalla. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Γκόα και απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Κύρο και τον Δαρείο.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE