Πετράλωνα: Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που βίαζαν εμένα και τις αδερφές μου, λέει ο 17χρονος

316

«Με απειλούν, έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί» είπε ο νεαρός για τη φρίκη που έζησε

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των Πετραλώνων και τις καταγγελίες για βιασμούς και κακοποιήσεις κατέθεσε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικά είναι τα λόγια του 17χρονου αδερφού της, που ζητά την τιμωρία εκείνων που, όπως λέει, τους έκαναν κακό.

«Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που βίαζαν εμένα και τις αδερφές μου αλλά και αυτή που τους συγκάλυπτε (σ.σ. εννοώντας τη μητέρα του)» τόνισε ο 17χρονος, μιλώντας στο Star.

Ο νεαρός καταγγέλλει τον πατέρα, τον θείο, αλλά και άτομα απο το περιβάλλον τους για βιασμό και κακοποιήσεις. Παράλληλα, έχει στραφεί με μήνυση και κατά της μητέρας του, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε τα όσα γίνονταν και αδιαφορούσε.

«Με απειλούν, έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί» είπε ο 17χρονος για τη φρίκη που έζησε και για τις απειλές που, όπως υποστηρίζει, δέχεται μέχρι και σήμερα.

Ο νεαρός κατέθεσε στις Αρχές πριν από μία εβδομάδα, ενώ σήμερα η μεγάλη του αδερφή πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες.

Ο πατέρας και η μητέρα των παιδιών αρνούνται τα όσα καταγγέλλουν τα παιδιά τους. Για την υπόθεση έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη κατά του πατέρα και άλλων 9 ατόμων και τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί το βούλευμα για το αν θα δικαστούν ή όχι.