Πετράλωνα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αδέλφια

316

Πετράλωνα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αδέλφια

Τα όσα έρχονται στο προσκήνιο για την δράση του πατέρα καθώς και άλλων ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία

Αδιανόητα είναι όλα όσα έρχονται τις τελευταίες ημέρες στο φως σχετικά με την υπόθεση στα Πετράλωνα καθώς τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ζούσαν για χρόνια την απόλυτη φρίκη στα χέρια του παιδοβιαστή πατέρα τους.

Η κόλαση για το κορίτσι ξεκίνησε το 2008 σε ηλικία μόλις 8 ετών, ενώ για τον αδελφό της που υπήρξε το δεύτερο θύμα, όταν έκλεισε τα 7.

Τα όσα έρχονται στο προσκήνιο για την δράση του πατέρα καθώς και άλλων ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία.

Σοκάρουν οι περιγραφές των παιδιών

Οι περιγραφές των παιδιών σοκάρουν για όσα έζησαν εφιαλτικά έζησαν τα προηγούμενα χρόνια. Η αρχή της κόλασης χρονολογείται πίσω στο 2008 τότε που η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας ήταν μόλις 8 ετών.

Ήταν μαθήτρια τρίτης δημοτικού όταν η 22χρονη σήμερα «Α» είδε για πρώτη φορά το σκοτεινό και αρρωστημένο πρόσωπο του ίδιου του πατέρα της.

«Από το 2008 ο ‘πατέρας’ μου ξεκίνησε να με πηγαίνει μόνος για μπάνιο στη θάλασσα. Όταν επιστρέφαμε στο σπίτι στα Πετράλωνα, ο ίδιος έβγαζε τα ρούχα του, με έβαζε στην μπανιέρα για να κάνω μπάνιο μαζί του και με άγγιζε άσεμνα».

Τις άσεμνες χειρονομίες γρήγορα διαδέχτηκαν οι βιασμοί, οι οποίοι ήταν συστηματικοί, κάθε φορά που η μητέρα της απουσίαζε από το σπίτι. Δύο χρόνια μετά, το ανήλικο κορίτσι, όπως καταγγέλλει, έγινε βορά στο πρώτο όργιο παιδεραστών που διοργάνωσε ο πατέρας της.

Όταν συντελέστηκε, ήταν μόλις 10 ετών.

Από το 2010 έως το Δεκέμβριο του 2014, ο πατέρας πήγαινε με την κόρη του σε τακτά χρονικά διαστήματα στο σπίτι μιας υπαλλήλου του, η οποία ήταν παντρεμένη. Εκεί, το παντρεμένο ζευγάρι αλλά και ο πατέρας ανάγκαζαν την μικρή να ξαπλώνει χωρίς ρούχα ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα.

Στην τηλεόραση προβάλλονταν ταινίες πορνό, όσοι εκείνοι έκαναν άσεμνες πράξεις στην ανήλικη.

Δεύτερο θύμα ο γιος

Μόλις ο γιος της οικογένειας έκλεισε τα 7, ξεκίνησε και ο δικός του Γολγοθάς. Με την απειλή βίας, ο πατέρας άρχισε να εκτονώνει πάνω και στο δεύτερο παιδί όλες τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Ορισμένες φορές ο πατέρας λέρωνε το πάτωμα κατά τον βιασμό και υποχρέωνε το γιο του να καθαρίσει. Τον απειλούσε να μην το αποκαλύψει σε κανέναν γιατί θα τον σκότωνε.

Σε ηλικία 9 ετών, το ανήλικο αγόρι βίωσε, όπως καταγγέλλει, μία από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής του στα χέρια του πατέρα και του θείου του.

«Το καλοκαίρι του 2014 πήγα με τον ‘πατέρα’ μου να μείνουμε στο σπίτι του αδελφού του σε άλλη πόλη. Επί μια εβδομάδα, οι δύο άντρες έβαζαν στην τηλεόραση ταινίες πορνό και με βίαζαν». 

Κατήγγειλαν 17 άτομα

Ακολούθησαν και άλλα όργια στο σπίτι της Αθήνας με παιδεραστές να ασελγούν πάνω στο σωματάκι του. Το 17χρονο σήμερα αγόρι έχει απαριθμήσει στους αστυνομικούς τουλάχιστον 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς, που το βίασαν.

Στην Αθήνα από το 2012 έως το 2016, ο πατέρας εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας, καλούσε στο σπίτι του άνδρες και βίαζαν ομαδικά τον γιο του. Οι δύο ήταν οι αλλοδαποί υπάλληλοι του, άλλοι δύο ήταν Έλληνες γνωστοί του και υπήρχαν και άλλοι άγνωστοι άνδρες.

«Δεν θέλω να τον ξαναδώ»

Φαίνεται πάντως ότι ο πατέρας, δεν σταμάτησε στα δύο μεγαλύτερα παιδιά, καθώς υπάρχουν καταγγελίες και για το τρίτο μικρότερο παιδί της οικογένειας, που σήμερα είναι στην ηλικία των 11 ετών.

Όπως κατήγγειλαν τόσο ο 17χρονος και η 22χρονη όσο και η μητέρα τους, σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα έχει υποστεί και το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Όταν ρωτήθηκε από τις Αρχές, η τότε 7χρονη μικρότερη κόρη της οικογένειας είχε πει ότι: «Δε θέλω να τον ξαναδώ. Είναι κακός άνθρωπος. Στο μπάνιο με πείραξε μέσα από το μαγιό».

Ο πατέρας που φέρεται να βίαζε τα δύο μεγάλα παιδιά από το 2008, φαίνεται πως το 2015 άρχισε να βιάζει και να πασάρει σε φίλους του και το τρίτο τέκνο της οικογένειας, όταν μάλιστα αυτό ήταν 4 ετών.

Τι λέει ο άνθρωπος που ανακάλυψε το θέμα

Την ίδια ώρα ο άνθρωπος που αντιλήφθηκε την απόλυτη φρίκη που βίωναν τα παιδιά και φιλοξενεί το 17χρονο σήμερα αγόρι μίλησε για κάνοντας γνωστό πώς γνωρίστηκαν.

Χαρακτηριστικά ο άνθρωπος αυτός ανέφερε: «Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν 9 στα 10». Και συνεχίζει: «Αυτό έγινε το καλοκαίρι του 2015. Τότε είναι που αρχίζει ουσιαστικά η επαφή που είχαμε με τα αδέλφια και μιλούσαμε περισσότερο. Περίπου έναν χρόνο πιο πριν, η μεγάλη αδελφή με τον αδελφό της, περνούσαν από το καφέ μια φίλης μου στο οποίο είμαι θαμώνας και η ίδια, πρώτη, πριν από εμένα είχε παρατηρήσει τις περίεργες συμπεριφορές αυτών των παιδιών. Από τη μία το ένα παιδί είχε αντικοινωνικότητα και επιθετικότητα και από την άλλη ο γιος μια ακραία φοβικότητα και μια διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του.

Συνεχίζοντας την σοκαριστική μαρτυρία του, ανέφερε ότι: «Βλέποντας την κατάσταση των παιδιών και με βάση όσα αρχικά έλεγε η μητέρα κατά του πατέρα, προτείναμε τόσο εγώ όσο και η φίλη να βοηθήσουμε την οικογένεια και τα παιδιά. Να αναλάβουμε τα δύο πρώτα παιδιά, την μεγάλη κόρη, την ενήλικη πλέον και τον δεύτερο γιο στα μαθήματα, όπου μπορεί ο καθένας μας και βεβαίως να βοηθηθεί και η μητέρα στον βαθμό που ήταν δυνατό.

Όταν μπήκα Γενάρη του ’16 στο σπίτι αυτό γιατί ξεκίνησα τα μαθήματα, το πρώτο το οποίο κλήθηκα να κάνω από την συνείδησή μου, ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο. Ένας σκουπιδότοπος με κατσαρίδες, με τα ρούχα του βρώμικα και ατημέλητα. Τα δόντια του ήταν κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα, γεμάτα πύον. Με τις κινήσεις αυτές που σας είπα, παράλληλα με αυτά τα οποία βλέπαμε στο παιδί, στα παιδιά, έχουμε και μια μητέρα να ανοίγεται σε εμάς όλο και περισσότερο και λέει με απόλυτη φυσικότητα εκτρώματα τα οποία συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της».