Πάτρα: Στην αστυνομία ο Ρομά που τον ανάγκασαν να πει γονατιστός τα κάλαντα και του έβαλαν φωτιά

942

roma-fwtia-xr

Κινητοποίηση μετά την αμεση εντολή για διερεύνηση που έδωσε ο Θεοδωρικάκος – Ολα όσα έγιναν την παραμονή Πρωτοχρονιάς σε επιχείρηση αυτοκινήτων

Την ώρα  που ο 35χρονος Ρομά από την Πάτρα καταθέτει στην αστυνομία για την απίστευτη σε βασανισμό πράξη εις βάρος του, παραμονή Πρωτοχρονιάς, άφαντοι παραμένουν αυτοί που του προκάλεσαν το κακό, σε γνωστή επιχείρηση αυτοκινήτων της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρομά, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα κι ο οποίος φοβάται για τη ζωή του μετά το άσχημο περιστατικό, καταθέτει ότι αυτοί οι οποίοι τον ανάγκασαν  να πει γονατιστός τα κάλαντα και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά στο παντελόνι, το έκαναν για πλάκα.

patra_fwtia_in__2_
patra_fwtia_in__3_

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου όταν ο άνδρας,   μπήκε σε γνωστή επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα.

Εκεί, κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- άρχισαν να τον πειράζουν, γελώντας μαζί του. Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του pelop, κάποια στιγμή, του πρότειναν να κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα, ενώ κάποιος άλλος του έβαλε φωτιά.

Ο Ρομά,  αμέσως άρχισε να ουρλιάζει, προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά που ευτυχώς τα κατάφερε γλιτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή! Τότε άρχισε να διαμαρτύρεται και να απειλεί με μηνύσεις, ενώ η παρέα προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

patra_fwtia_in__4_
patra_fwtia_in__1_

Το απίστευτο γεγονός καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έκανε τον γύρο της πόλης. Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε την οργή πολλών, οι οποίοι αποφάσισαν να δράσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές