Πάτρα: Ψύχραιμη μπροστά στα βογκητά της Τζωρτζίνας αλλά σε πανικό με το… αίμα της η Πισπιρίγκου

344

Τα νέα στοιχεία για το φιαλίδιο με το αίμα από το Καραμανδάνειο
Ένα φιαλίδιο με αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας που βρέθηκε τυχαία στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Πώς βρέθηκε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας μετά από 13 μήνες από την ημέρα που είχε γίνει η λήψη του; Tο ερώτημα αυτό έθεσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» σε ιατρικά στελέχη του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων.

Ανεξήγητο το πως βρέθηκε το αίμα λένε στο Καραμανδάνειο
«Σε κάθε παιδιατρική Κλινική, επειδή μιλάμε για παιδάκια όταν παίρνουμε αίμα δεν πετάμε αυτό που απομένει στη σύριγγα, αλλά το κρατάμε για ένα διάστημα 10-15 ημερών μήπως χρειαστεί να γίνει επανέλεγχος για κάτι να το αξιοποιήσουμε, ώστε να μην χρειαστεί να ξανατρυπήσουμε τον μικρό μας ασθενή. Το ίδιο απ΄ότι γνωρίζω συμβαίνει και στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική. Το φιαλίδιο αυτό το κρατάμε σε ένα ψυγειάκι που έχουμε στον χώρο της κλινικής και τα πετάμε αφού το παιδί πάρει εξιτήριο το πολύ σε 10- 15 ημέρες», ανέφερε ιατρικό στέλεχος του νοσοκομείου.

Η ίδια πηγή ρωτήθηκε για το πώς δεν είχε πεταχτεί το φιαλίδιο. «Αυτή την απάντηση πραγματικά δεν μπορούμε να σας τη δώσουμε κι εμείς διότι είναι ανεξήγητο. Είναι πολύ πιθανό να παραπέσει κάποιο φιαλίδιο, αλλά να τύχει να είναι το επίμαχο; Είναι και για μας επαναλαμβάνω ανεξήγητο».

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr