Πάτρα: Πού κρύβεται το μυστικό στον θάνατο της Τζωρτζίνας – Πλησιάζει το τέλος στο θρίλερ

375

Το βάρος της έρευνας, έχει πέσει στην Τζωρτζίνα που πέθανε τελευταία καθώς αυτό που αναζητείται είναι αν δόθηκαν κάποιες φαρμακευτικές ή άλλες ουσίες που να την οδήγησαν στον θάνατο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Το θρίλερ φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του, όσο αφορά στα αίτια των θανάτων των τριών κοριτσιών.

Το βάρος της έρευνας, έχει πέσει στην Τζωρτζίνα που πέθανε τελευταία καθώς αυτό που αναζητείται είναι αν δόθηκαν κάποιες φαρμακευτικές ή άλλες ουσίες που να την οδήγησαν στον θάνατο.

Τους δικούς του φόβους εξέφρασε χθες ο κλινικός φαρμακολόγος Αναστάσιος Σπαντιδέας μιλώντας στο MEGA.

Συγκεκριμένα, τόνισε  πως υπάρχουν φάρμακα που θα μπορούσαν να έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στον αναπάντεχο θάνατο της Τζωρτζίνας και ουσίες που είναι ύποπτες για πρόκληση ακόμα και ανίατων ασθενειών.

«Μπορεί κανείς να προμηθευτεί πολλά φάρμακα από το φαρμακείο, χωρίς συνταγή και μερικά από αυτά, πραγματικά μπορεί δημιουργήσουν βλάβη στον οργανισμό και την καρδιά και να προκαλέσουν θάνατο από καρδιακή ανακοπή» σημείωσε ο κ. Σπαντιδέας.

Η ουσία που έχει εντοπιστεί στον οργανισμό της Τζωρτζίνας φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πως δεν χορηγήθηκε στο παιδί από θεράποντες γιατρούς. Αν αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτή προκάλεσε τον θάνατό της, το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα πάρει τη σκυτάλη ταχύτατα και θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις, για να διαπιστωθεί ποιο ή ποια ήταν τα άτομα που ευθύνονταν.

Δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα

Κατά τα λοιπά, τα αποτελέσματα της έρευνας του Ιδρύματος της Ακαδημίας Αθηνών που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας αποκλείουν γονιδιακό πρόβλημα.

Αρχικά ερευνήθηκε εάν υπάρχουν κληρονομικά προβλήματα και ορισμένα σύνδρομα καρδιολογικού τύπου, τα οποία εξετάστηκαν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και δεν προέκυψε τίποτα.

Στη συνέχεια ακολούθησε γονιδιακή έρευνα η οποία στάλθηκε στο ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα