Πάτρα: Κρεοπώλης ξυλοκοπήθηκε από αδέρφια όταν ζήτησε να του πληρώσουν οφειλή 1.800 ευρώ

313

kreopolis-patra

Στο επεισόδιο ενεπλάκη και η σύζυγος του κρεοπώλη η οποία ζήτησε πρώτη την πληρωμή της οφειλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσουν δύο αδέλφια που διατηρούν κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας μετά από ξυλοδαρμό σε βάρος επιχειρηματία στον χώρο της εμπορίας κρεάτων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επιχειρηματίας στην εφημερίδα Πελοπόννησος, συνεργαζόταν με την επιχείρηση των δύο αδελφών από το Πάσχα. Οι σχέσεις τους ήταν άριστες, όμως την περασμένη Δευτέρα σημειώθηκε άγριος καβγάς που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του.

Όλα ξεκίνησαν από τον απλήρωτο λογαριασμό ύψους 1.800 ευρώ προς την εταιρεία κρεάτων με την σύζυγο του ιδιοκτήτη, η οποία είχε μαζί της το τιμολόγιο, να περνάει από το κατάστημα των αδελφών για να πληρωθεί.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην μήνυση που υπεβλήθη αργότερα, τα αδέρφια αρνήθηκαν να την πληρώσουν ισχυριζόμενοι πως υπάρχει κλοπή στο «ζύγι» και μάλιστα επικαλούνταν και την κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί τους που κατ’ εκείνους το αποδείκνυε.

Η γυναίκα «έπεσε από τα σύννεφα» καθώς, όπως τους είπε, ήταν η πρώτη φορά που «ακουγόταν» κάτι τέτοιο για την εταιρεία της οικογένειάς της από χείλη πελατών. Η ίδια επέμεινε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και πως είχαν κάνει λάθος, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ένας εκ των δύο αδερφών την εξύβρισε πολύ άσχημα.

Η γυναίκα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης κράτων έβαλε τα κλάματα, έφυγε από το μαγαζί των δύο αδερφών και εκεί βρέθηκε μετά από λίγο ο σύζυγός της. Διαμαρτυρήθηκε έντονα για την συμπεριφορά των δύο αδερφών προς τη σύζυγό του αλλά και το ότι τον συκοφάντησαν ως επαγγελματία και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο.

Ενα από τα αδέρφια χτύπησε τον επιχειρηματία με γροθιές στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησε και τη στιγμή που ο ήδη χτυπημένος άνδρας είδε και τον άλλο αδερφό να έρχεται προς το μέρος του, κατάφερε και έβγαλε την μπλούζα του, απελευθερώθηκε, έτρεξε προς τον δρόμο και άρχισε ημίγυμνος να καλεί σε βοήθεια.

Τα δύο αδέρφια, τότε, φοβήθηκαν, του πέταξαν την μπλούζα και έκλεισαν την πόρτα του καταστήματος.

Ο κρεοπώλης αρχικά επισκέφθηκε Ιατροδικαστή, ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση, και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά των δύο αδερφών.

Η υπόθεση έχει πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ θα υποβληθεί και αγωγή, τόσο για το χρέος, όσο και την ηθική βλάβη που υπέστησαν ο επαγγελματίας και η σύζυγός του.

Πηγή: pelop.gr