Πάτρα: Η απίστευτη ατάκα της Πισπιρίγκου μόλις ειδοποιήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για την Τζωρτζίνα

329

Αυτόπτης μάρτυρας ενός περιστατικού σοκάρει με αυτά που δήλωσε για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις την ειδοποίησαν ότι πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα όσα έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τη χορήγηση κεταμίνης.

Για την μητέρα των τριών κοριτσιών η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, φαίνεται πως η έγνοιά της δεν ήταν μόνο να αναζητά ουσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κακό στην Τζωρτζίνα αλλά και η διασκέδασή της.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού το προηγούμενο Πάσχα.

Ήταν, πριν από περίπου ένα χρόνο, την περίοδο όπου η Τζωρτζίνα έδινε τη δική της μάχη μέσα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και η μικρή Τζωρτζίνα έκανε τα πρώτα επεισόδια με σπασμούς.

Την ώρα που το 9χρονο κορίτσι έδινε τη μάχη του για τη ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με μαρτυρίες, φαίνεται να γιόρταζε το Πάσχα σαν να μην συμβαίνει τίποτα με το κοριτσάκι της που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Αυτόπτης μάρτυρας ενός περιστατικού που μίλησε στο Star σοκάρει με αυτά που δήλωσε για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις την ειδοποίησαν ότι πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

«Πέρσι το Πάσχα η Ρούλα έκανε τρικούβερτο γλέντι ενώ το παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο», αναφέρει μάρτυρας μιλώντας στο STAR.

«Εκεί που χόρευε και ήταν πάνω στην τρελή χαρά, την πήρανε τηλέφωνο να επιστρέψει στο νοσοκομείο και είπε «φτου σου ρε γαμ@@το, μου τη χάλασανε», πρόσθεσε η μάρτυρας προσθέτοντας πως δεν στεναχωρήθηκε για την κόρη της αλλά για το γλέντι που τη κόψανε.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr