Πάτρα: Άγνωστοι πέταξαν δακρυγόνο μέσα σε κατάστημα εστίασης γεμάτο με κόσμο

294

patra_dakrygono

Ασθενοφόρα παρέλαβαν άτομα που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα – Οι αρχές αναζητούν δυο άτοτμα που επέβαιναν σε μηχανάκι

Αναστάτωση επκράτησε αργά χθες βράδυ στο πεζόδρομο της Ηφαίστου, στην συμβολή με την οδό Ερμού στην Πάτρα. Διερχόμενα, με μηχανάκι, άτομα φέρεται να πέταξαν δακρυγόνο σε γεμάτο, με νεαρόκοσμο, γνωστό κατάστημα εστίασης. Στο σημείο επικράτησε πανικός, τα γειτονικά καταστήματα άδειασαν και οι πελάτες έτρεχαν πανικόβλητοι.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ασθενοφόρα παρέλαβαν άτομα που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

buujnluuii6365818c46043

 

Άγνωστες είναι οι αιτίες της επίθεσης, ανήμερα της επίσκεψης Θεοδωρικάκου, στην πόλη και σε περιοχή πλησίον του αστυνομικού μεγάρου.

Η Αστυνομία αναζητά δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκι. Ερευνάται αν η κίνηση αυτή έχει να κάνει με την αναφορά, λίγη ώρα πριν, του Τάκη Θεοδωρικάκου, στο θέμα της κατάληψης του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

tiwfnnfcbb6365818a3ad33

 

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, απευθύνθηκε στη δημοτική αρχή καλώντας τη να ζητήσει πίσω ένα κέντρο ανομίας που υπάρχει στην καρδιά της Πάτρας, ως ιδιοκτήτρια του χώρου, εννοώντας το Παράρτημα.

xmwrynnsen6365818c0195c

Ο υπουργός έκανε σαφές ότι η όποια επέμβαση της Αστυνομίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, εάν δεν το ζητήσει ο ιδιοκτήτης του χώρου, δηλαδή ο Δήμος Πατρέων.

Πηγή: TheBest