Πάσχα: Ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις 25 Απριλίου

107

Ακριβότερο φέτος και το πασχαλινό και το νηστίσιμο τραπέζιΣε εορταστικό ωράριο από τις 25 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα, ενόψει του Πάσχα –  Θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 28 Απριλίου

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα στις 25 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, στην οποία σημειώνεται ότι την Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά.

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας που θα ισχύσει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Τα καταστήματα του κέντρου και των περιφερειακών αγορών της Αθήνας περιμένουν τους καταναλωτές να κάνουν τα πασχαλινά τους ψώνια, με γεμάτα ράφια και ελκυστικές τιμές.

Το ωράριο που προτείνει ο σύλλογος είναι συνεχές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ από την Πέμπτη 25 Απριλίου και την Κυριακή 28 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα του συλλόγου προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη το ωραίο που προτείνεται είναι συνεχές 9 το πρωί με 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.