Πάρις Χίλτον: Στις Σπέτσες για διακοπές με τον σύζυγό της – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

241

paris2

Το ζευγάρι αναγνώρισε χθες το απόγευμα στα γραφικά σοκάκια του νησιού νεαρή Ελληνίδα θαυμάστρια της “χρυσής” κληρονόμου των ξενοδοχείων Hilton

Διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες επιλέγουν να κάνουν τα τελευταία 24ωρα η Πάρις Χίλτον μαζί με τον σύζυγο της Carter Reum.

Το ζευγάρι αναγνώρισε χθες το απόγευμα στα γραφικά σοκάκια του νησιού νεαρή Ελληνίδα θαυμάστρια της “χρυσής” κληρονόμου των ξενοδοχείων Hilton, η οποία την πλησίασε και δεν δίστασε να της ζητήσει να φωτογραφηθεί μαζί.

paris2

Η εκκεντρική περσόνα όχι απλά δέχτηκε, αλλά χάρηκε ιδιαίτερα καθώς όπως είπε στη νεαρή θαυμάστρια της «Είσαι η μοναδική που με αναγνώρισε». Στην μια από τις δυο φωτογραφίες, φωτογράφος ήταν ο Carter Reum ο οποίος είχε μικρή κουβέντα και με τους γονείς του κοριτσιού.

 

Κατά την έξοδο τους από το σκάφος τους το ζευγάρι δεν είχε μαζί του σωματοφύλακες ή τουλάχιστον αυτοί βρίσκονταν σε απόσταση προκειμένου να περάσουν απαρατήρητοι μιας και η Πάρις Χίλτον δεν θύμιζε εμφανισιακά σε τίποτα την ξανθιά εκατομμυριούχο. Η ίδια ήταν ντυμένη απλά, ενώ φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου και καπέλο.

paris1

Νωρίτερα η Paris Hilton είχε ανεβάσει κι ένα story στο instagram μέσα από το σκάφος που μένει, στο οποίο φαίνεται να δείχνει στους θαυμαστές της τα καταγάλανα νερά χωρίς όμως ν αναφέρει σε ποιο σημείο βρίσκεται.

Την τελευταία φορά που η “χρυσή” κληρονόμος είχε επιλέξει ξανά την χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές ήταν το 2019 που είχε βρεθεί στην Μύκονο.