Πανελλαδικές 2022: Πολύτεκνη μητέρα 4 παιδιών πέτυχε και πέρασε στο Πολυτεχνείο, σχεδόν χωρίς φροντιστήριο

319

polutexneio-2

Η Ξένια Καγκελίδου φοίτησε στο Εσπερινό ΕΠΑΛ του Πλατανιά στα Χανιά και πέρασε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, αποδεικνύοντας ότι όλα μπορούν να συμβούν
Η πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, Ξένια Καγκελίδου, συμμετείχε στις Πανελλαδικές φέτος και κατόρθωσε να περάσει στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Και σχεδόν χωρίς φροντιστήριο.

Αφού είχε πετύχει τη δημιουργία μιας πολυμελούς οικογένειας, παρά την απαιτητική καθημερινότητά της, δεν σταμάτησε να ονειρεύεται και να διαβάζει συστηματικά, αποδεικνύοντας ότι όλα μπορεί να συμβούν.

Η Ξένια Καγκελίδου φοίτησε στο Εσπερινό ΕΠΑΛ του Πλατανιά, στα Χανιά και στις Πανελλήνιες έγραψε:

18,9 στα Μαθηματικά,
16,9 στην Χημεία,
16,4 στην Έκθεση και
14,7 στα Δίκτυα.

Όπως δήλωσε η ίδια στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», οι καθηγητές της στο ΕΠΑΛ είναι εκείνοι που τη βοήθησαν να πετύχει τον στόχο της, ενώ όπως αποκάλυψε στον Γιώργο Παπαδάκη, «μετά τα Χριστούγεννα, επειδή είδα ότι δεν μου φτάνει το σχολείο, έκανα μία ώρα την εβδομάδα Μαθηματικά, με τον καθηγητή του γιου μου».
Κλείσιμο
Επίσης, σημείωσε ότι ο σύζυγος της, που δεν είχε τελειώσει το Λύκειο, πηγαίνει στο Εσπερινό ΕΠΑΛ του Πλατανιά και την επόμενη σχολική χρονιά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου, όπως και ο γιος της οικογένειας, που ετοιμάζεται για τις Πανελλαδικές, το καλοκαίρι του 2023.

Πηγή: protothema.gr