Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Έστειλαν εξώδικο στα μέσα ενημέρωσης

90

antzela_olga_fotis_kiourtsaki

Δεν θέλουν να αναπαράγεται το θέμα της ρήξης τους με την Άντζελα Δημητρίου

Η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης έστειλαν εξώδικη δήλωση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με αφορμή την διαμάχη του με την Άντζελα Δημητρίου, το ζευγάρι θέλει να απαγορεύσει σε sites, εκπομπές και εφημερίδες να ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα.

Το εξώδικο αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας».

kiourtsaki2

Ακόμη, αναγράφονται οι απαγορεύσεις:

«Απαγορεύουμε από σήμερα να προβείτε έστω και στην παραμική αναφορά των ονοματεπωνύμων μας, και την προβολή της εικόνας μας για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική μας ζωή, με διαμάχες και ρήξη στις οικογενειακές μας σχέσεις με την Άντζελα Δημητρίου. 

Απαγορεύουμε ρητώς την προβολή οποιουδήποτε ρεπορτάζ, συνέντευξης, είδησης, στα οποία η κ. Άντζελα Δημητρίου η οποισδήποτε άλλος θα αναφέρεται έστω και με τα καλύτερα λόγια σε εμάς ή στο ανήλικό τέκνο μας.

Σας καλούμε να απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μας που θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητα μας και διαταράσσει την οικογενειακή και προσωπική μας ζωή».

kioyrtsaki_exodiko1
kioyrtsaki_exodiko2