«Όλα για τη ζωή μας» στο MEGA: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

644

Έφτασε και πάλι η ώρα να ασχοληθούμε σε βάθος με όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας.

Η εκπομπή του MEGA «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 08:50.

Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν – ακόμη και οι άνθρωποι – με γρήγορους ρυθμούς, το να ζούμε καλά και ποιοτικά αποτελεί πάντα το ζητούμενο. Η ευζωία δεν είναι μία αόριστη έννοια, αλλά μία στάση ζωής.

 

Για μία ακόμη χρονιά, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Με αφορμή την εμπειρία ενός καλεσμένου, αλλά και με την συμμετοχή των τηλεθεατών, η εκπομπή θα συζητά ανοιχτά όλα τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια, τον εργαζόμενο, τους φίλους, τους/τις συντρόφους, τις γυναίκες και τους άντρες. Χωρίς να φοβόμαστε τις λέξεις, θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους με στόχο να ανακαλύψουμε τις λύσεις που υπάρχουν για όσα μας προβληματίζουν. Με την εγκυρότητα των επιστημόνων – ειδικών, τις πηγαίες εξομολογήσεις των επωνύμων, την διαδραστική «παρουσία» των τηλεθεατών και την παρεΐστικη διάθεση, η εκπομπή φιλοδοξεί και εφέτος να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε και να μας κάνει να μην εστιάζουμε στο πρόβλημα, αλλά στη λύση του.

 

Από το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, θα δίνουμε και πάλι ραντεβού με την εκπομπή που μας κατευθύνει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

 

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas