Οι Oasis είπαν ότι θα επιστρέψουν αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το Champions League

219

OASIS-4343

Τα αδέρφια είναι φανατικοί οπαδοί της ομάδας και δεσμεύτηκαν ήδη… δημόσια

Αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το Champions League, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επανένωση του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος Oasis.

Οι αδελφοί Gallagher, δημιουργοί του συγκροτήματος και αιώνιοι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, έχουν αφήσει ανοιχτό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Τα αδέρφια ενθουσιάστηκαν από την εντυπωσιακή νίκη της Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά και τώρα που πλησιάζει ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη, έχουν υποσχεθεί να επανενώσουν τους Oasis, αν η Σίτι εξασφαλίσει τον πρώτο τίτλο της στο Champions League. O Λίαμ απάντησε θετικά και στο Twitter, σε σχετικό ερώτημα πριν μερικές ημέρες.

oasis

Οι αδελφοί Gallagher γνωρίζουν τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των Oasis και των οπαδών της ομάδασ. Οι οπαδοί του συλλόγου έχουν αγκαλιάσει τα τραγούδια των Oasis ως ύμνους του συλλόγου, τραγουδώντας τα συχνά με πάθος στο στάδιο Etihad κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων. Τραγούδια όπως το “Wonderwall” και το “Don’t Look Back in Anger” έχουν ενσωματωθεί στην κουλτούρα των οπαδών.

Αν η Σίτι θριαμβεύσει στον τελικό του Champions League στις 10 Ιουνίου και εκπληρώσει τα όνειρα των οπαδών της, οι Oasis μπορεί να επιστρέψουν και πάλι για να ερμηνεύσουν ζωντανά αυτά τα αγαπημένα τραγούδια.

Φωτογραφία: SplashNews.com / ΙDEAL IMAGE