Οι 5 TOP τάσεις για μανικιούρ για φέτος την Άνοιξη- Καλοκαίρι

της Βαλάντιας Γκιώνη

1857

Πέτυχε το τέλειο γαλλικό μανικιούρ μόνη σου στο σπίτι, σε λίγα μόλις λεπτά!  (video) - Queen.gr

Επίσημα πλέον έχουμε αφήσει πίσω μας τον δύσκολο χειμώνα και έχουμε μπει με αισιοδοξία στην πιο όμορφη εποχή, την άνοιξη. Εκτός από την αλλαγή της θερμοκρασίας που σίγουρα έχουμε αισθανθεί, αρχίζει να αλλάζει και η διάθεσή μας! Ξεκινά μια περίοδος για ανανέωση! Εσύ θα μείνεις εκτός ενημέρωσης;

Φυσικά και όχι! Αφού είμαι εγώ εδώ για να σου πω όλα τα μυστικά ώστε να βγεις σιγά σιγά από την καραντίνα, με ολική ανανέωση και εσωτερική και εξωτερική! Ήρθε η ώρα λοιπόν να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στα νύχια την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021.

1. Αγαπημένο Ροζ! Ένα χρώμα χιλιάδες συναισθήματα! Το ροζ σε κάθε απόχρωση οι σίγουρα μας θυμίζει την άνοιξη. Ένα χρώμα που ταιριάζει εξίσου και σε κοντά αλλά και σε μακριά νυχάκια. Μια πρόταση ιδανική για κάθε ηλικία με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση. Μην έχετε κανέναν ενδιασμό, απλά δοκιμάστε το!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

2. Γαλλικό μανικιούρ. Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο safe επιλογές. Κομψό και καθαρό για όλες τις περιστάσεις αλλά και για κάθε τύπο γυναίκας. Συνδυάζεται εύκολα και πρόκειται για μια διαχρονική επιλογή. Όμως φέτος, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι πως η νέα τάση μας δείχνει το γαλλικό μανικιούρ με χρωματιστές άκρες. Αυτό σημαίνει, nude βάση με πολύχρωμες γραμμές στο κάτω μέρος του νυχιού. Απλά τέλειο! Μην το φοβηθείς!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

3. Αφηρημένα σχέδια. Ίσως ο τίτλος να σε προβληματίσει. Παρ’όλα αυτά πρόκειται για αφηρημένα σχέδια, απροσδιόριστα κυματιστά σχήματα και διάφορες γραμμές με μια διάθεση ελευθερίας. Μπορείς να επιλέξεις αφηρημένα σχέδια για τα νύχια σου, που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

4. Total Black. Κάθε γυναίκα λατρεύει να έχει περιποιημένα νυχάκια που να τραβούν την προσοχή. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το μαύρο χρώμα νυχιών έχει καθιερωθεί στις τοπ τάσεις εδώ και πολλές σεζόν. Και πως όχι άλλωστε; Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Μπορεί να ανήκει στη βάση των σκούρων χρωμάτων, αλλά το αποτέλεσμα που δίνει το χαρακτηρίζει ιδανικό για κάθε εποχή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

5. Tie-dye. Για το τέλος άφησα το καλύτερο και το πιο διαφορετικό για την φετινή τάση. Άκρως εντυπωσιακό και προσαρμοσμένο για την κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά. Ξεκίνησε ως πρόταση για τα ρούχα, αλλά είναι και μια ενδιαφέρον πρόταση για τα νύχια. Χαρακτηρίζεται εντυπωσιακό γιατί είναι ένα ξεβαμένο μανικιούρ με διάφορες αποχρώσεις από παστέλ χρώματα αλλά και από έντονα, ανάλογα με τη διάθεση και το στυλ σου. Ιδανικό μέγεθος τα πιο μακριά νυχάκια σε οβάλ και αμυγδαλοτό σχήμα. Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.