Ο Πιτ Ντέιβιντσον απαντά στους ισχυρισμούς ότι η Καρντάσιαν του κάνει πλύση εγκεφάλου

503

kardashian-davidson34

Άτομα από το περιβάλλον του κωμικού υποστηρίζουν ότι η διάσημη τηλεπερσόνα «κάνει κουμάντο» στη ζωή του κι είναι η αιτία που μετακόμισε κι άφησε τη δουλειά του

Ενώ οι φίλοι του ανησυχούν ότι η Κιμ Καρντάσιαν του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου, ο Πιτ Ντέιβιντσον το αρνείται κατηγορηματικά και υποστηρίζει πως είναι απλώς ερωτευμένος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, οι φίλοι του γνωστού κωμικού ανησυχούν ότι ο σταρ δεν είναι πια ο ίδιος και φέρεται σαν «ρομπότ της Κιμ».

Μάλιστα, αναφέρουν για εκείνον ότι είναι ικανός να πουλήσει και την ψυχή του για την αγαπημένη του, καθώς «εγκατέλειψε τη ζωή του στη Νέα Υόρκη», αλλά και τη δουλειά του στο «Saturday Night Live», μετά από 8 σεζόν.

Ο ίδιος ωστόσο, απορρίπτει τους ισχυρισμούς αυτούς, ενώ εκπρόσωπός του δήλωσε στη Mirror πως «δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε αυτό».

Αν και το περιβάλλον του αρχικά, ένιωθε χαρά για εκείνον και επιβράβευε συνεχώς τη σχέση του με τη διάσημη τηλεπερσόνα, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

«Στην αρχή, ήταν εκείνος το “αφεντικό” της σχέσης, όμως αυτό έχει αλλάξει. Η Κιμ “τρέχει” τη ζωή του πλέον. Τον έπεισε να ξεριζωθεί από τη Νέα Υόρκη και να πάει κοντά της, στην Καλιφόρνια. Του πρότεινε μέχρι και να παρατήσει τη δουλειά του στο SNL. Όλοι ξέρουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένας από τους πιο έξυπνους χαρακτήρες στον κόσμο τ5ης ψυχαγωγίας», είπε πηγή από το περιβάλλον του στο Heat.

Η σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησε κατά τα τέλη του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, με τους δυο τους να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έναν μήνα μετά.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα