Ο «απατεώνας του Tinder» αρνείται τις κατηγορίες: Είμαι ο μεγαλύτερος τζέντλεμαν στον κόσμο

517

tinder_swindler

«Δεν είμαι αυτό το τέρας» δηλώνει ο Σάιμον Λεβιέβ σε συνέντευξή του – Κάνει λόγο για «εντελώς κατασκευασμένες» καταγγελίες» και υποστηρίζει ότι απλώς ήθελε να κάνει γνωριμίες μέσω του Tinder

Σταθερά στη γραμμή της άρνησης κάθε καταγγελίας που έχει γίνει εις βάρος του εμμένει ο Σάιμον Λεβιέβ, που έγινε γνωστός ως «ο απατεώνας του Tinder»καθώς καταγγέλθηκε ότι χειραγώγησε γυναίκες που γνώρισε μέσω της εφαρμογής και κατάφερε να τους αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

«Δεν είμαι αυτό το τέρας» δηλώνει ο Σάιμον Λεβιέβ σε συνέντευξή του στο Inside Edition, που θα προβληθεί σε δύο μέρη, τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ του Netflix «The Tinder Swindler» επιμένει ότι οι καταγγελίες των γυναικών είναι «εντελώς κατασκευασμένες». Τα φερόμενα ως θύματα τον κατηγορούν ότι τις εξαπάτησε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών, όπου αυτοπροσδιοριζόταν ως δισεκατομμυριούχος κληρονόμος διαμαντιών και ζούσε μια έντονα πολυτελή ζωή με ιδιωτικά τζετ, γιοτ και εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

«Ήμουν απλά ένας εργένης που ήθελε να γνωρίσει κάποιες κοπέλες στο Tinder» είπε ο Λεβιέβ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Shimon Hayut, προσθέτοντας: «Δεν είμαι ο απατεώνας του Tinder».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα