Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν μου αρέσει να επικοινωνώ την προσωπική μου ζωή

650

ntoretta-papadimitriou

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να μιλάει για ζητήματα πιο προσωπικά

Για ακόμα μια φορά η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε πως σε συνεντεύξεις της δεν θέλει να μιλάει και να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.

Σε ενοχλεί όταν σου κάνουν ερωτήσεις για πιο προσωπικά θέματα; Ή όταν, καμιά φορά, τα προσωπικά τείνουν να «επισκιάσουν» τη δουλειά;
«Κοίταξε… Αντιλαμβάνομαι τη δουλειά των δημοσιογράφων, καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους μπορεί να σε ρωτήσουν κάτι περισσότερο, πέρα από τη δουλειά. Από εκεί και πέρα, έχω το απόλυτο δικαίωμα να μην απαντήσω. Και θεωρώ ότι και η στάση μου, όλα αυτά τα χρόνια, έχει δείξει πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σου πουν πολλά πράγματα για τα προσωπικά, δεν είναι κάτι που μου αρέσει να επικοινωνώ. Τώρα, για τα παιδιά, ξέρεις… παρασύρομαι. Μπορεί να με ρωτήσεις κάτι, και να περάσουμε δυο ώρες τώρα, να σου μιλάω για τα παιδιά μου (γέλια)! Αλλά σίγουρα δεν θα σου πω κάτι που αφορά στο προσωπικό κομμάτι των παιδιών μου, γιατί δεν έχω κανένα δικαίωμα να δημοσιοποιώ πράγματα δικά τους – πόσο μάλλον τώρα, που μεγαλώνουν…», είπε η ηθοποιός στο «Plan B».