Νίκος Ψαρράς: Θα συνεργαζόμουν με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αλλά ακυρώθηκε

546

nikos_psarras_ntikaprio

Ο Νίκος Ψαρράς έδωσε μια συνέντευξη, μιλώντας για την καριέρα του, τον ρόλο του στη σειρά «Μάγισσα» αλλά και την παρολίγον συνεργασία του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» και έκανε μια αναδρομή στα χρόνια που έζησε στην Αμερική.

«Βλέπεις πολλά και προβληματίζεσαι. Μας έχει πιάσει να λέμε και φράση του έργου στο σπίτι μας. Έχουμε το καλό με αυτή τη δουλειά ότι εξιλεωνόμαστε. Ο δικός μας γάμος είναι σε καλά μονοπάτια, έχουμε ένα παιδί 9 χρονών συζητάμε πολύ και νομίζω ότι υπάρχει και σεβασμός και ειλικρίνεια και κυρίως αγάπη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη σύζυγό μου, Ελένη, κακά τα ψέματα» είπε αρχικά.Ο τηλεοπτικός Κανέλλος από τη σειρά του ΑΝΤ1, συνέχισε: «Στο θέατρο κλείνω 30 χρόνια ως επαγγελματίας ηθοποιός. Είναι μια δουλειά που παίζεις με το νευρικό σου σύστημα, με το σώμα σου. Πολλοί τραυματισμοί. Εγώ κάνω τουλάχιστον 1-2 φορές φυσικοθεραπεία. Άνεργος στην Ελλάδα δεν έχω υπάρξει αλλά στην Αμερική ναι. Σέρβιρα πολύ κάθε βράδυ σε δύο εστιατόρια. Πολλή ταραμοσαλάτα έχει περάσει από τα χέρια μου».

Κλείνοντας, ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε: «Θα κάναμε πρόβες με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τότε τα δύο μεγάλα στούντιο πάλευαν ποιος θα πάρει την παραγωγή. Και ένα ωραίο πρωί παίρνω ένα email ότι ακυρώνεται αυτή η δουλειά και ξαφνικά…Στεναχωρήθηκα πολύ αλλά μια βδομάδα μετά χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθα Ελλάδα. Δεν με ήθελε η Αμερική, δεν τσουλούσαν το πράγματα. Έχασα συνεργασία με τη Disney γιατί η δικηγόρος μου άργησε να κάνει παράταση την άδεια εργασίας. Όλα αυτά γίνονται για κάποιο λόγο. Το να είσαι στο Χόλιγουντ και να έχεις πολλά χρήματα δεν σημαίνει ότι φέρνει και την ευτυχία. Πρέπει να έχεις γερά νεύρα γιατί είσαι υπόλογος σε 15-20 άτο