Νικολέττα Καρρά: Κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου, η ψυχολόγος ήταν απλά μία παρέα

148

nikoletta-karraΤι λέει η ηθοποιός για τις αισθητικές επεμβάσεις και το πώς διατηρεί την εξωτερική της εμφάνιση

Η Νικολέττα Καρρά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για τη ψυχοθεραπεία που έχει κάνει αλλά και το πώς καταφέρνει να διατηρεί την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση.

Μιλώντας για την εποχή που πήγαινε σε ψυχολόγο είπε: «Ναι, βέβαια έχω πάει σε ψυχολόγο. Τον τελευταίο καιρό σταμάτησα λόγω κάποιων συνθηκών, καθώς δεν προλάβαινα. Πάντα ήμουν πολύ καλή στο να συζητάω μόνη με τον εαυτό μου, οπότε η ψυχολόγος μου απλά με είχε βοηθήσει να ανταπεξέλθω σε κάποιες συνθήκες. Σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου πάντως, τα βασικά τα ξέρω από μόνη μου, είμαι πολύ καλή και στην αυτοκριτική και στο να είμαι ειλικρινής με μένα. Και πολύ αυστηρή έχω υπάρξει. Γενικά κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και μόνη μου, οπότε η ψυχολόγος μου ήταν απλώς μια παρέα για εμένα, πολύ σημαντική όμως. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά μόνη μου».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς της με την ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι. Προσέχω όσο μπορώ τα πολύ βασικά. Κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω λίγο το τι τρώω, αλλά μέχρι εκεί».

Όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις λέει: «Είμαι υπέρ, απλώς εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα γιατί στη δική μας δουλειά αλλάζει η έκφραση και αυτό είναι πάρα πολύ κακό».