Νικολέτα Βλαβιανού: «Μετά από παράσταση πήρα επίδομα 225 ευρώ, τι να κάνω, θα πληρώσω το ρεύμα»

434

Νικολέτα Βλαβιανού κατά Βίκυς Κάβουρα για τις «απλήρωτες πρόβες»

Τι είπε η ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Νικολέτα Βλαβιανού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση που συμμετείχε και διακόπηκε λόγω κορωνοϊού αλλά και τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.

«Ήμουν στην μεγαλειώδη παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη” αλλά μας διέκοψε το κύμα της πανδημίας, μας διέκοψε νωρίτερα η παραγωγή. Μετά την διακοπή της παράστασης παίρνουμε επίδομα 225 ευρώ, θα μου πεις τι θα τα κάνεις αυτά; Θα πληρώσουμε το ρεύμα», είπε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η Νικολέτα Βλαβιανού είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα μια σχέση στη ζωή μου αλλά όπως την θέλω εγώ, θα πρέπει να είναι πολύ ανεκτικό το έτερον μου ήμισυ. Ο πρώην σύζυγός μου ήθελε να πάμε να ζήσουμε στο εξωτερικό, στη χώρα του, αλλά δεν θα μπορούσα να δουλέψω εκεί».

Μιλώντας για τη μητρότητα η ηθοποιός είπε: «Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει τύψεις για το μεγάλωμα των παιδιών, εξυπηρετούμε πολλούς ρόλους και είμαστε ήρωες! Είναι τραγικό να ακούς την κρεβατομουρμούρα και να σε παίρνει και τηλέφωνο, έχω σπάσει 2 τηλέφωνα».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα