Νικόλαος–Τατιάνα: Η τελευταία κοινή φωτογραφία τους στο Instagram

542

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Από τη γνωριμία στο Γκστάαντ στο διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου - Newsbomb - Ειδησεις - NewsΟ πρίγκιπας Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα της Ελλάδας ανακοίνωσαν την απόφασή τους να βάλουν τέλος στον γάμο τους μετά από 14 χρόνια μαζί.

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα νέα στις 19 Απριλίου 2024, δηλώνοντας ότι παρά τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αποφάσισαν να διαλύσουν τον γάμο τους. Σκοπεύουν να συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο θεωρούν πατρίδα τους. 

Η είδηση ​​ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Πρίγκιπας Νικόλαος, και η Πριγκίπισσα Τατιάνα, εμφανίστηκαν αγκαλιά στην τελετή για τον βασιλιά Κωνσταντίνο, τον πατέρα του Νικόλαου και τον τελευταίο βασιλιά της Ελλάδας που κυβέρνησε μέχρι την κατάργηση τον Ιούνιο του 1973.

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού του Νικόλαου στο Instagram ήταν τα  Χριστούγεννα του 2023 όπου οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ζευγαριού για τον χωρισμό

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Δείτε την ανάρτηση