Νίκη Κάρτσωνα. Ποζάρει αγουροξυπνημένη στο Instagram

93

kartsona-nikiΟι πιο όμορφοι άνθρωποι, είναι οι χαρούμενοι άνθρωποι, έγραψε στην ανάρτησή της

Η Νίκη Κάρτσωνα έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram προφίλ της, το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου.

Το γνωστό πρώην μοντέλο, πόζαρε στην κάμερα του κινητού του, λίγο αφότου είχε ξυπνήσει. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αγουροξυπνημένη, η Νίκη Κάρτσωνα έβγαλε μερικές selfie φωτογραφίες, χαμογελώντας και έστειλε την καλημέρα της στους ακολούθους της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Νίκη Κάρτσωνα έγραψε: «Οι πιο όμορφοι άνθρωποι, είναι οι χαρούμενοι άνθρωποι… Να το θυμάσαι και να το υπενθυμίζεις κάθε μέρα στον εαυτό σου όταν ξυπνάς».

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες που ανέβασε

kartswna344
kartswna2

Στην ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλιά της τον Απρίλιο του 2023, η Νίκη Κάρτσωνα είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, είχε γράψει ότι: «Χρόνια μου πολλά… και χαίρομαι που ωριμάζω γιατί έρχομαι στα ίσια μου και στα ωραία μου. Γιατί με ξαναβρίσκω εκεί που με είχα χάσει… Χρόνια καλά γιατί η υγεία έχει τη μέγιστη σημασία. Υγεία σωματική, πνευματική και ψυχική… Γιατί αν αρρωστήσει η ψυχή, αρρωσταίνουν και όλα τα άλλα… Και θα ευχηθώ αυτό: Να με αγαπάω πιο πολύ, να με φροντίζω πιο πολύ, να με θαυμάζω πιο πολύ, να με προσέχω και να με ακούω πολύ… Να ονειρεύομαι πολύ, να απολαμβάνω πιο πολύ… Να απελευθερωθώ και να ελευθερώσω ότι με με έχει μπλοκάρει και να ζήσω τη ζωή που μου έδωσε Εκείνος σε αυτό το υπέροχο σώμα με την ακόμα πιο υπέροχη καρδιά, με χαρά και φως…Και εσείς, εύχομαι να με αγαπάτε πιο πολύ γιατί γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και γιατί το αξίζω…#καλημέρα».

Δείτε τη δημοσίευση

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, το πρώην μοντέλο είχε μιλήσει για τον χώρο της μόδας και ειδικότερα, είχε πει για το μόντελινγκ: «Ήταν μια πολύ όμορφη διαδρομή για μένα, ήμουν πάρα πολύ τυχερή και αγαπημένο πλάσμα του Θεού. Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε είναι η εξωτερική μου εικόνα. Είναι μεγάλο δώρο να μπορείς να βγάζεις χρήματα επειδή είσαι όμορφη. Την εποχή που εργαζόμουν ως μοντέλο έρεε το χρήμα και όταν ρέει το χρήμα, δουλεύουν όλοι. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα γιατί ήταν μαθήματα για μένα».