Νέο ΛΟΤΤΟ: Το Σάββατο στις 22:00 η νέα κλήρωση για κέρδη έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για μια δεκαετία

520

Με έξι σωστές προβλέψεις αριθμών, οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ διεκδικούν πλέον σε κάθε κλήρωση έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για μια 10ετία. Στη διάρκεια του τελευταίου μήνα, το νέο ΛΟΤΤΟ έχει αναδείξει 79 τυχερούς παίκτες στη δεύτερη κατηγορία, οι οποίοι θα εισπράττουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα για τον επόμενο χρόνο.

«Το ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών μας, που ζητούν να ενημερωθούν για τις αλλαγές στο παιχνίδι και τα νέα έπαθλα. Πολλοί, μάλιστα, δοκιμάζουν για πρώτη φορά την τύχη τους στο ΛΟΤΤΟ, που μοιράζει πλέον, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια», δηλώνει ο κος Δημήτρης Λεβιδιώτης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σπάρτη.

Δημήτρης Λεβιδιώτης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 24, στη Σπάρτη

«Εκτός από τις δύο πρώτες κατηγορίες, όπου οι παίκτες κερδίζουν ποσά με μηνιαίες καταβολές, τα μικρότερα έπαθλα στο νέο ΛΟΤΤΟ καταβάλλονται εφάπαξ. Έτσι, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών οι παίκτες κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Μάλιστα, για πρώτη φορά, όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ», προσθέτει ο κ. Λεβιδιώτης ενόψει της αυριανής κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο οι κληρώσεις του παιχνιδιού

Το νέο ΛΟΤΤΟ κληρώνει κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι και μισή ώρα πριν από όλες τις κληρώσεις, τις οποίες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouΤube.

Δημήτρης Λεβιδιώτης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 24, στη Σπάρτη

Αναφορικά με τη συμπλήρωση των δελτίων ΛΟΤΤΟ, ο κ. Λεβιδιώτης σημειώνει: «Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, τυχαία επιλογή αριθμών, συνεχόμενων κληρώσεων, αλλά και να συνδυάσουν κάποιες από αυτές τις επιλογές. Παράλληλα, μπορούν να συμμετέχουν και στις κληρώσεις του ΠΡΟΤΟ. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να σκανάρουν τα δελτία τους μέσα από το OPAP Store App και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».