Νέο Ηράκλειο: Νέα καταγγελία για bullying στο σχολείο της 7χρονης που υποστήριξε ότι τη φίμωσαν

192

shutterstock_791178451

Μητέρα ενός άλλου παιδιού μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε πως ο γιος της ξυλοκοπήθηκε μέσα στο σχολείο, από μαθητές που φοιτούν στην τάξη της 7χρονης

Μορφή «χιονοστιβάδας» λαμβάνουν πλέον οι καταγγελίες γονέων για περιστατικά bullying στο δημοτικό σχολείο του Νέου Ηρακλείου όπου φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από συμμαθητές της ένα 7χρονο κορίτσι.

Την ώρα που οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιμένουν τη συμπληρωματική κατάθεση της 7χρονης προκειμένου να εξακριβώσουν αν και ποιοι την έδεσαν και τη φίμωσαν στις τουαλέτες του σχολείου μια ακόμη γονέας καταγγέλει πως το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα μαθητών στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η μητέρα του παιδιού μιλά στο protothema.gr και αποκαλύπτει πως ο γιος της ξυλοκοπήθηκε χθες το πρωί, μέσα στο σχολείο, από μαθητές που φοιτούν στην τάξη της 7χρονης.

«Το παιδί μου εμένα το βάρεσαν. Είχαμε θέματα με bullying, τον κορόιδευαν αρκετές φορές με αποκορύφωμα πήγε να πάρει ο σύζυγός μου τον μικρό από το ολοήμερο στις 3 και δεν ήθελε να του πει έξω από το σχολείο. Λίγο πιο κάτω του είπε κλαίγοντας και ήταν κατακόκκινος ότι τον βάραγαν και πονούσε πάρα πολύ το χέρι του. Πήγαμε στο Παίδων, έχουν γίνει οι εξετάσεις και έχουμε κάνει και καταγγελία», τονίζει η μητέρα ενώ κάνει λόγο για «γνωστά» παιδιά τα οποία συχνά ασκούν bullying σε άλλους μαθητές του σχολείου. Όπως ακριβώς συνέβη με το γιο της. Η περιγραφή από όσα καταγγέλει οτι περάσε το παιδί σοκάρει…

«Μια ομάδα παιδιών, εν ολίγοις, στη μέση του προαυλίου, κατά τη διάρκεια του ολοήμερου, τον κρατούσαν οι μισοί και οι άλλοι μισοί τον βάραγαν. Τον κρατούσαν από το λαιμό και του έδιναν μπουνιές στο χέρι, στην παλάμη του πάνω στο σίδερο. Από όσο γνωρίζω είναι παιδιά συγκεκριμένα από την τάξη που πηγαίνει το κορίτσι που έδεσαν», εξηγεί η ίδια.