Νέα Φιλαδέλφεια: Σε κατοίκους 13 οδών θα δοθούν διαπιστεύσεις για να κυκλοφορούν τη μέρα του τελικού του Conference League

87

opap-arenaΟι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας όπου μοιράζουν πόρτα – πόρτα ένα έγγραφο με το οποίο ενημερώνουν τους πολίτες της περιοχής για το πώς θα κινούνται

«Θα σας πάρουν τηλέφωνο από την UEFA και θα σας στείλουν διαπίστευση για να μπορείτε να κυκλοφορείτε την ημέρα εκείνη».

Με τις απαραίτητες διαπιστεύσεις στα χέρια θα μπορέσουν οι κάτοικοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να βγουν από το σπίτι τους, να κυκλοφορήσουν και να επιστρέψουν και πάλι σε αυτά χωρίς να τους εμποδίσει κανείς, στις 29 Μαΐου όταν οι δρόμοι θα είναι αποκλεισμένοι για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Επί ποδός είναι οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας όπου μοιράζουν πόρτα – πόρτα ένα έγγραφο με το οποίο ενημερώνουν τους πολίτες της περιοχής για τις διαπιστεύσεις τους και τους καλούν να επικοινωνήσουν με το δήμο για περισσότερες οδηγίες.

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι πολύ αυστηρές σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου με τα μέτρα της ΕΛΑΣ να περιλαμβάνουν απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης χώρου». Επίσης ενημερώνουν τους κατοίκους ότι «θα εκδοθούν και θα τους παρασχεθούν επίσημες διαπιστεύσεις».

Το έγγραφο το οποίο μοιράζεται:

Κλείσιμο
filadelfeia

Στο έγγραφο δεν αναφέρεται η προέλευση των διαπιστεύσεων, στην προφορική ενημέρωση όμως τους λένε ότι θα είναι από την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA). Ο τελικός του Europa Conference League, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Αrena στη Νέα Φιλαδέλφεια.