Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ

169

nafsika-panagiotakopoulou__4_

«Μου φαίνεται πολύ κουραστικό που έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι» πρόσθεσε

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα περί χωρισμού, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε αρχικά: «Πιθανό να με βλέπατε σε μια εκπομπή μόδας, αν μου γινόταν πρόταση, γιατί είναι ένα κομμάτι που το αγαπάω κι έχω και μια εξειδίκευση. Δέκα χρόνια μοντέλο, έχω κάποια εμπειρία».

Πρόσθεσε επίσης: «Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, δεν έχω κλείσει κάτι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως, ότι θα έρθει κάτι. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα πάλι στο Survivor. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που έχει κάνει τον κύκλο του».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα χωρισμού, δήλωσε: «Τα δημοσιεύματα χωρισμού μου τα είχα διαψεύσει νωρίτερα από αυτή την έξοδο. Απλά, για κάποιον λόγο συνεχίζει να παίζεται αυτό το έργο. Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω. Μου φαίνεται πολύ κουραστικό που έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι».

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα. Δεν είμαι η κατάλληλη, αλλά μπορείς να το θέσεις ως την άποψη κάποιου ατόμου που του δίνεται βήμα. Εμείς συζητάμε για το αν θα παντρευτούμε ή όχι κι έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω, σε μια… Ας μην το συνεχίσω».

Όταν λοιπόν, ο δημοσιογράφος της ζήτησε να σχολιάσει ένα πολιτικό θέμα, η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει, αφού δεν ήταν ενημερωμένη.

«Δεν διάβασα εκτενώς τι έγινε. Είδα τον τίτλο. Λέγεται ότι οφείλεται στον Βρετανό πρωθυπουργό. Δεν μπορώ να κρίνω. Δεν είμαι ενημερωμένη, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO