Ναόμι Κάμπελ: Οι φωτογραφίες με την κόρη της σε τζαμί στο Άμπου Ντάμπι

265

naomi-kampel

Το μοντέλο ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να κάνει ένα ταξίδι με την κόρη της

Η Ναόμι Κάμπελ φαίνεται πως προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη μικρή της κόρη.

Το μοντέλο μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν με την κόρη της κατά την επίσκεψή της σε ένα τζαμί.

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Μεγάλο Τζαμί, «Sheikh Zayed» στο Άμπου Ντάμπι και δείχνουν μητέρα και κόρη να κρατιούνται χέρι-χέρι, ενώ εξερευνούν το μέρος. «Η λαμπρότητα του Μεγάλου Τζαμί του Σεΐχη Ζαγιέντ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Από τότε που ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της τον Μάιο του 2021, η Κάμπελ έχει μοιραστεί πολύ λίγες φωτογραφίες της κόρης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν θέλει να την εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας.

328018112_3414884058753722_7152729346798953059_n

Το μοντέλο καλωσόρισε την κόρη της σε ηλικία 50 ετών. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, ήξερε πάντα ότι θα γίνει μητέρα και θεωρεί τη γέννηση της κόρης της τη μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσε ποτέ να έχει στη ζωή της. «Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω πολύ καλά», είχε πει.

Μάλιστα, ενθαρρύνει τις μεγαλύτερες φίλες της να αποκτήσουν επίσης μωρά. Σε πρόσφατο τεύχος της βρετανικής Vogue, φωτογραφήθηκε με την 9 μηνών τότε, κόρη της και μίλησε για την επιθυμία που είχε ανέκαθεν να αποκτήσει παιδί.