Μυστήριο με το ακρωτηριασμένο ανθρώπινο πόδι που βρέθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης

218

metro_newyork

Οι αρχές δεν έχουν αναφέρει αν ανήκε σε άνδρα ή γυναίκα

Η αστυνομία στη Νέα Υόρκη προσπαθεί να εξακριβώσει την προέλευση ενός ανθρώπινου ποδιού που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Γραμμή 4 στην περιοχή του Μπρονξ.

Για την ώρα οι αρχές δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν αν το μέλος ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα ή αν βρέθηκε πλήρες.

Η επίθεση, αναφέρει ο Guardian, ήρθε δύο ημέρες μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ένας Βραζιλιάνος τουρίστας στον ίδιο σταθμό του μετρό, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές στο λαιμό.

Τα στοιχεία της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης δείχνουν ότι η εγκληματικότητα στο σύστημα του μετρό, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, έχει αυξηθεί από την αρχή του έτους κατά 22%, παρά το ότι ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, πρόσθεσε 1.000 ένστολους και μυστικούς αστυνομικούς για να περιπολούν στο σύστημα.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας ένας 57χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε βαγόνι του μετρό. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι βρήκε σε κοντινή απόσταση σύνεργα για τη λήψη ναρκωτικών και εργάζεται για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου του άνδρα.

Σε ένα άλλο περιστατικό, το Σάββατο, ένας καυγάς στον σταθμό Queens Plaza πήρε βίαιες διαστάσεις και ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε με μεταλλικό σωλήνα.