Μύκονος: Το πάρτι στον Άγιο Στέφανο, το κάλεσμα των Χούρι και οι βουτιές του Νιάρχου στη Ρήνεια

322
mykonos_party_xr

Την Κυριακή το βράδυ, πάνω από 400 άτομα έλαβαν οδηγίες για το πάρτι που οργάνωνε η ομάδα 88 Butterfly, γνωστή για τα live events με dj που στήνει πολύ συχνά στη Μύκονο, τα οποία ξεκινούν μετά τα μεσάνυχτα.

Με το σήμα κατατεθέν της ομάδας -μια πεταλούδα που άλλαζε χρώματα- να δεσπόζει, οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν σταδιακά μετά τη 1 τα μεσάνυχτα σε βίλα που βρίσκεται μια ανάσα από την εμβληματική κατοικία του Σωκράτη Κόκκαλη.

mykonos_party__1_
mykonos_party__11_
mykonos_party__10_

 

Σχεδόν όλοι κατέφτασαν από τα πάρτι στον Scorpios και το Pasha με ήδη ανεβασμένες διαθέσεις και χόρευαν μέχρι τα ξημερώματα, αφού το event τελείωσε γύρω στις 7 το πρωί, όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι.

mykonos_party__2_
mykonos_party__3_
mykonos_party__4_

Χθες το βράδυ, η οικογένεια Χούρι κάλεσε γύρω στα 300 άτομα, φίλους από τον χώρο του επιχειρείν, της ναυτιλίας και της κοσμικής Αθήνας στην κατοικία των περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων που έχουν στη Μύκονο.

mykonos_party__5_
mykonos_party__6_
mykonos_party__7_
mykonos_party__8_

 

Ήταν ένα λαμπερό κάλεσμα με εξαιρετικό φαγητό, άφθονη σαμπάνια και ευφάνταστα κοκτέιλ, που κράτησε μέχρι τις μικρές ώρες, ενώ την ίδια στιγμή στη Χώρα υπήρχε το σύνηθες πάνω-κάτω στα Ματογιάννια και πολύς κόσμος στο Queen.

mykonos_party__9_

Μακριά από τη Χώρα, στην οποία κατέβηκε μόνο μία φορά για τα εγκαίνια της έκθεσης της Ευγενίας Λιβανού έμεινε ο Φίλιππος Νιάρχος που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στη Ρήνεια για μια βουτιά μακριά από αδιάκριτα βλέμματα στα τιρκουάζ νερά του μικρού νησιού μαζί με την παρέα του.