Μπρους Γουίλις: Εθεάθη στο Λος Άντζελες μετά τα δημοσιεύματα ότι η μάχη με την άνοια χειροτερεύει

220

bruce_willis_anoia_xr

Με μαύρη κουκούλα στο κεφάλι στη θέση του συνοδηγού σε τζιπ, κοιτάζει ανήσυχος έξω από το παράθυρό του – Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Λίγο καιρό μετά την αναφορά της Ταλούλα Γουίλις για την υγεία του πατέρα της, ο Μπρους Γουίλις εθεάθη στο Λος Άντζελες, μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Στο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε στα social media, ο 68χρονος βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου τζιπ, φορά μαύρο φούτερ και κουκούλα στο κεφάλι και κοιτάζει ανήσυχος έξω από το παράθυρό του.

Πρόκειται για σπάνια εμφάνιση του Χολιγουντιανού σταρ, ύστερα από την ανακοίνωση της οικογένειάς του, τον Μάρτιο, ότι έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, μια ασυνήθιστη μορφή άνοιας που προκαλεί επιδείνωση της συμπεριφοράς, της προσωπικότητας και της γλώσσας.

«Ο πατέρας μου έχει χάσει μέρος της χαράς της ζωής» λέει η Ταλούλα Γουίλις
Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στην Ντρου Μπάριμορ, ότι η οικογένεια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή του, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για την ασθένεια.

«Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι που παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά, για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, να το μετατρέψουμε σε κάτι όμορφο, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς» ανέφερε η 29χρονη.

Η Ταλούλα πρόσθεσε ότι ο πατέρας της παραμένει «ο ίδιος με πολλούς τρόπους», αλλά ότι έχει «χάσει μέρος της χαράς της ζωής και των γλωσσικών του δεξιοτήτων», προσθέτοντας ότι η μουσική εξακολουθεί να είναι σημαντική γι’ αυτόν.

taloula973

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ο ίδιος… το οποίο νομίζω, από αυτή την άποψη, έχω μάθει ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις. Και αυτό που βλέπω είναι αγάπη όταν είμαι μαζί του. Είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει».

«Οι γλωσσικές του ικανότητες έχουν χαθεί» τόνισε φίλος του
Τον περασμένο μήνα, ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον, ο οποίος δημιούργησε την κωμική σειρά «Moonlighting» αναφέρθηκε στην επιδείνωση του Γουίλις, τον οποίο επισκέπτεται συχνά.

Όπως είπε: «Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του. Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή. Ο Γουίλ αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο».

bruce_willis

Παρόλο που ο Γουίλις εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος, κατά τη γνώμη του Κάρον, ο ηθοποιός φαίνεται να «βλέπει τη ζωή του διαφορετικά». Εξήγησε επίσης ότι «η αίσθησή του πως από τα πρώτα τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι».

Τέλος είπε πως ο Γουίλις «ήταν κάποτε αχόρταγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό- και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί αλλά εξακολουθεί να είναι ο Μπρους».