Μπέττυ Μαγγίρα για το περιστατικό με την Παναγιώταρου στα μπουζούκια: «Εγώ είδα έναν άντρα ερωτευμένο» – Σε αμηχανία ο Σχίζας

145

maggira_-_sxizas

«Εσείς είδατε μία σκηνή στο τέλος» δήλωσε ο νικητής του «Survivor 2022»

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και για το περιστατικό με τον καβγά που υπήρξε στα μπουζούκια ανάμεσα στον ίδιο και στην πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ανάμεσα σε άλλα.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του «Survivor 2022» ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου στο «I love Σου Κου» με την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Θα σου πω εγώ τι είδα. Εγώ Στάθη μου είδα έναν άντρα ερωτευμένο. Αυτό είδα. Έναν άντρα που είχε ένα πάθος» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Στάθης Σχίζας γέλασε αμήχανα και απάντησε: «Εσείς είδατε μία σκηνή στο τέλος. Αυτό. Είδατε ένα ζευγάρι. Κι εσύ έχεις χωρίσει, ερωτευτεί και τα έχεις ξαναβρεί. Είδες ένα ζευγάρι που είχε έναν καυγά, είχαμα να βρεθούμε 3 μήνες, περίπου, αν θυμάμαι καλά. Συμβαίνουν αυτά».

«Εγώ δεν θα μείνω στο τι έγινε και γιατί έγινε. Δεν ξέρω αν ήταν αμφίδρομο, αλλά εγώ είδα έναν άντρα που κάτι έχει» κατέληξε η παροσιάστρια.

«Εγώ πλάτη ήμουν» είπε χιουμοριστικά ο Στάθης Σχίζας.