Μόρια: Πλήθος ναρκωτικά, κλοπιμαία, όπλα και μαχαιρώματα

583

Συλλήψεις ενηλίκων και ανηλίκων αλλοδαπών.

Ακόμη και ανήλικα παιδιά κυκλοφορούν οπλισμένα, κάνουν διαρρήξεις και διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών για κάθε… γούστο στην πολύπαθη Μόρια της Λέσβου! Μάλιστα, ένα εμπλέκεται και σε μαχαίρωμα που εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δυο νεαρούς μετανάστες ηλικίας 17 και 19 χρόνων, όταν βρήκαν στην κατοχή τους 26 «φιξάκια» με ηρωίνη βάρους 13 γραμμαρίων, άλλα 26
με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 34 γραμμαρίων, εννέα συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη shisha βάρους 4,5 γραμμαρίων, 52 ναρκωτικά χάπια, τρία μαχαίρια, ένα σουβλί και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Ακόμη, κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή που εξακριβώθηκε ότι είχε κλέψει ο 19χρονος από ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, το οποίο διέρρηξε την περασμένη Παρασκευή! Σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Το ίδιο «δρομολόγιο» ακολούθησαν άλλοι δυο αλλοδαποί, ένας ενήλικος και ένας ανήλικος, οι οποίοι επιτέθηκαν σε άλλον μετανάστη μέσα στον χώρο παραμονής στη Μόρια και τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο. Οι δράστες κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων από κοινού.

Πηγή: protothema.gr