«Μόνος μου γονάτισα», είπε ο Ρομά από την Πάτρα στους αστυνομικούς – Ποιος του έβαλε φωτιά

233

roma-fwtia-xr

Η αστυνομία αναζητά υλικό για την υπόθεση και θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα

Το κατώφλι της Ασφάλειας Πατρών πέρασε σήμερα το πρωί ο 35χρονος Ρομά, που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,  κατά την επίσκεψη του σε επιχείρηση αυτοκινήτων, ομάδα ατόμων τον ανάγκασε να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλε φωτιά!

Ο ίδιος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα κι ο οποίος φοβάται για τη ζωή του μετά το άσχημο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, δήλωσε στους αστυνομικούς πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται, ενώ σημείωσε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Μάλιστα, είπε πως μόνος του γονάτισε. Όμως, αν και ερωτήθηκε, δεν απάντησε στο ερώτημα ποιος του έβαλε φωτιά, θέλοντας ίσως να καλύψει τους δράστες.

patra_fwtia_in__1_
patra_fwtia_in__4_
patra_fwtia_in__3_
patra_fwtia_in__2_

 

Παράλληλα, ο 35χρονος δήλωσε πως πηγαίνει συχνά στην συγκεκριμένη επιχείρηση, ώστε να αναζητήσει παλιά υλικά.

Η κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό, ήταν άμεση, με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο να δίνει εντολή για διερεύνηση σε βάθος του σοκαριστικού περιστατικού κακοποίησης.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης δίωξης θα αναζητήσει υλικό για την υπόθεση και θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.