Μικρούτσικος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε όσο ήμουν στην εντατική ήταν η Μενεγάκη»

288

mikroytsikos_meegaki

«Τηρεί σιγή ασυρμάτου» σχολίασε για την παρουσιάστρια

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποκαλύπτοντας το ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνον και την Όλγα Τρέμη, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην περίοδο κατά την οποία νοσηλευόταν στην εντατική.

Μεταξύ των όσων είπε στο περιοδικό ΟΚ!, υπέδειξε και τα πρόσωπα της τηλεόρασης, που του τηλεφώνησαν για να του ευχηθούν περαστικά και τόνισε ότι η Ελένη Μενεγάκη, ήταν η μοναδική που δεν τον πήρε τηλέφωνο.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε:

«Από ένα σημείο και πέρα ερχόταν η Ελένη (σ.σ. Μαστραγγελή) και μου έλεγε “πήρε ο τάδε”, χαιρόμουν, αλλά δεν είχα περιθώριο με αυτό που είχα τραβήξει και όλο αυτό που είχε συμβεί στα Τέμπη και μες στο μυαλό μου είχε πάρει τις διαστάσεις που σου λέω να κάθομαι και να χαζολογάω με τη χαρά ότι να, οι άνθρωποι με νοιάζονται. Έχουν υπάρξει δυο-τρεις μέρες που από το πρωί μέχρι το βράδυ μού έλεγε ποιοι πήραν, από απίθανα πρόσωπα, από παντού και οι πάντες.

menegaki__2_

Είναι απίστευτο. Ο Γρηγόρης (σ.σ. Αρναούτογλου), η Ρούλα (σ.σ. Κορομηλά) πήρε κατευθείαν και μίλησε και ενδιαφέρθηκε. Από την τηλεόραση πήραν όλοι με τους οποίους έχω έναν λόγο. Δεν κάνω προσκλητήριο για να δώσω εύσημα ή να πουλήσω ενοχές σε κάποιους. Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε, αλλά προφανώς έχει τον λόγο του από μια πολύ απλή κουβέντα που είχα πει από τον Alpha και το Dream Show, και τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη. Προφανώς έχει δική της σήμανση και δικούς της λόγους».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO