Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο

152

xatzigiannis_-_makripoulia

«Πιστεύω στο “για πάντα”, δεν είναι θέμα ρομαντισμού, πιστεύω ότι υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να είναι δίπλα σου» δήλωσε ο τραγουδιστής

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλιατον χωρισμό και τη δημοσιότητα που είχε αποκτήσει.

Αρχικά, σχετικά με την επιλογή του να μην κάνει παιδιά ο γνωστός τραγουδιστής είπε στη συνέντευξη του στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Μπορεί να μην ακολούθησα τον παραδοσιακό δρόμο, αλλά επέλεξα να ζω με έναν άνθρωπο που αγαπώ και με αγαπάει. Νιώθω ότι έχω ζήσει ήδη τον γάμο και χαίρομαι για αυτό».

Για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη μεγάλη δημοσιότητα που είχε, είπε: «Ειδικά στις αρχές ήταν πολύ ξαφνικό και πολύ περίεργο για εμάς. Με τον καιρό και αυτό καταλάγιασε, δεν υπήρχε κάτι καινούργιο να απασχολήσει το κοινό».

Και πρόσθεσε: «Όταν σμίγουν δύο επώνυμοι άνθρωποι, είναι νομοτελειακό ότι απασχολούν τη δημόσια σφαίρα».

Για μια περίπτωση όπου είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του ζευγαριού στην Πάρο, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Τι μου θύμισες τώρα… Όντως, υπήρχε μια καταδιωκτική τακτική που μας προκαλούσε προβληματισμό, αμηχανία έως και φόβο».

202007241628520_TB1A0729__1_

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει στο «για πάντα», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: «Ναι, πιστεύω στο “για πάντα”. Δεν είναι θέμα ρομαντισμού. Πιστεύω ότι υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να είναι δίπλα σου. Και αυτό το δύσκολο γιατί το εύκολο είναι το εφήμερο, το οποίο επίσης δεν επικρίνω ως στάση ζωής, αλλά όχι για μένα. μου άρεσε πάντα η σταθερότητα. Μου δίνει έναν προσανατολισμό, μια ασφάλεια. Έστω κι αν έχουν αλλάξει οι εποχές, οι βασικές ανάγκες των ανθρώπων δεν έχουν αλλάξει. Οι γονείς μας έζησαν από μικροί μαζί. Μέσα από την καθημερινή τριβή, που δεν είναι πάντα εύκολη, αναπτύσσεται η αγάπη, η αλληλεγγύη, η αλληλοπροστασία».

Για τον χωρισμό του από τη γνωστή ηθοποιό ανέφερε: «Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες…».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα είναι αμφίδρομο».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO