Μεσσήνη: «Η Αστυνομία μας έβαλε σε σκέψεις μήπως συνέβη τελικά κάτι άλλο» λέει γείτονας του ζευγαριού

258

mpoyka_arthro

Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως ο 81χρονος σκότωσε με βαριοπούλα τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε – Ο γιος τους βρήκε νεκρό το ζευγάρι

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Μεσσήνη από το στυγερό έγκλημα ενός 81χρονου άνδρα όπου χτύπησε και σκότωσε με βαριοπούλα τη σύζυγό του ηλικίας 61 ετών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κοιμόταν όταν δέχτηκε τη θανάσιμη επίθεση από τον σύζυγό της.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως ένας άνθρωπος της εκκλησίας , καθώς ο 81χρονος ήταν ψάλτης σε εκκλησία της περιοχής και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους πολίτες, έφτασε στο σημείο να σκοτώσει με τόσο μένος τη γυναίκα του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Το νεκρό ζευγάρι βρήκε ο γιος τους λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ως ένα αγαπημένο ζευγάρι, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με φασαρίες και βίαια περιστατικά την μικρή κοινωνία της Μεσσήνης και την παραλιακή Μπούκα, περιγράφει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είναι συγκλονισμένος με την οικογενειακή τραγωδία, αφού τόσο ο 81χρονος όσο και η 61χρονη σύζυγος του ήταν ιδιαίτερα γνωστοί.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο κάτοικος της περιοχής το ζευγάρι των ηλικιωμένων ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Μεσσήνη εξαιτίας των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων:

«Μιλάμε για μια οικογένεια που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και δείγματα βίας στο παρελθόν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί τους ανθρώπους τους γνωρίζαμε. Είναι σεβαστοί και ιδιαίτερα γνωστοί σε όλους. Εδώ είμαστε μια τοπική μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε για αυτό και έχουμε πέσει από τα σύννεφα με αυτό που έχει συμβεί. Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Ναι μεν υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον 81χρονο να έχει αφαιρέσει τη ζωή της 61χρονης με βαριοπούλα και στη συνέχεια να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο από την αστυνομία μας είπαν να περιμένουμε την τελική πραγματογνωμοσύνη κάτι που μας βάζει σε σκέψεις μήπως συνέβη τελικά κάτι άλλο. Η οικογένεια έχει δυο παιδιά μεγάλα που ζουν στην Καλαμάτα και ξέρω πως ασχολούνται με την αγροτική γη. Μάθαμε πως ο γιος, τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι»

Πρώτος κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε, αποδίδοντας την τραγωδία στο γεγονός ότι ο πατέρας του που ασχολείτο επαγγελματικά με γεωτρήσεις και ως καλλιεργητής γης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, το τελευταίο διάστημα.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο δράστη και θύματος αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι οδήγησε στην τραγωδία.