Μέγκι Ντρίο: Χώρισα μετά από τρία χρόνια, μου στοίχισε πάρα πολύ, πίστευα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του

134

megi_drio

«Μου φέρθηκε λίγο άγρια, προς το τέλος μου έβγαλε τον χειρότερό μου εαυτό» ανέφερε

Η Μέγκι Ντρίο έκανε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά, είπε: «Θέλω οπωσδήποτε να φύγει το 2023. Είχα έναν χωρισμό, βρέθηκα με πολλούς τοξικούς ανθρώπους γύρω μου. Γενικά τα τελευταία δυο χρόνια ζορίζομαι αρκετά, ψυχολογικά και συναισθηματικά. Η δουλειά μου μόνο πάει καλά. Μου στοίχισε πάρα πολύ, πίστευα πάρα πολύ σε αυτόν τον άνθρωπο, πίστευα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει επικοινωνία και ούτε θα υπάρξει. Μου φέρθηκε λίγο άγρια. Προς το τέλος μου έβγαλε τον χειρότερό μου εαυτό. Έχω ακούσει τελευταία ότι υπήρξε και τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Είχα έναν άνθρωπο τρία χρόνια τον οποίο μάλλον δεν τον ήξερα καθόλου».

Για το ακραίο πράγμα που έχει κάνει ποτέ σε σχέση της, η Μέγκι Ντρίο απάντησε: «Έχω κλειδώσει σχεδόν όλους τους συντρόφους που είχα στο σπίτι. Κι αυτό το έκανα γιατί πάντα οι άντρες στο πρόβλημα φεύγουν, εγώ θέλω πάντα να συζητάω, γιατί ένα πρόβλημα πάντα συζητιέται, αλλά οι άντρες παιδί μου… ανωριμότητες, τι να κάνεις…».