Με ταξί μετέφεραν δυο κιλά ηρωίνης στη Βέροια

109

Veroia-irwini

Συνελήφθησαν μια 48χρονη Αλβανίδα και ένας 28χρονος Έλληνας

Ένα ταξί χρησιμοποιούσαν ως κάλυψη για να μεταφέρουν χωρίς να δίνουν στόχο τις μεγάλες ποσότητες ηρωίνης που διακινούσαν μια 48χρονη Αλβανίδα και ένας 28χρονος Έλληνας, όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Μόλις ο άνδρας που οδηγούσε το ταξί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν για έλεγχο, προσπάθησε να ξεκινήσει για αποφύγει τον έλεγχο, χωρίς να το καταφέρει και συνελήφθη μαζί με τη γυναίκα που καθόταν στο πίσω κάθισμα παριστάνοντας την επιβάτιδα.

Κατά την έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε δίπλα στην 48χρονη μια τσάντα που είχε μέσα τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 980 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι που βρέθηκε στην πόρτα του οδηγού, τρία κινητά τηλέφωνα και 590 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των επιβατών.

Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ κατασχέθηκε και το ταξί που χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν το παράνομο εμπόρευμα.